Victoria Milan

Find en kæreste hos datingsiden Victoria Milan

Høj Trustpilot bedømmelse!

 199 kr./mdr.
Plusprofil
 254.000
Medlemmer
 Ja
Gratis profil
 18 år+
Målgruppe

Om Victoria Milan:


Victoria Milan

Du har sandsynligvis set reklamer for Victoria Milan både på internettet og i virkeligheden. På trods af, at det er en af de mest kontroversielle datingsider i Danmark, er de også en af de mest udbredte og velkendte portaler for dating.

Hvis ikke du er bekendt med Victoria Milan, så lad os forklare; det er en dating side for personer, der ønsker en affære. Derfor er kombinationen af brugere en blanding af gifte mennesker og dem, der ønsker at være mistress eller mister. De gifte mennesker er måske kørt træt i forholdet, lever i et åbent forhold, eller er bange for at fortælle deres ægtefælle om en fetish. Den anden part er typisk folk, der bliver tændt af hemmelighedskræmmeriet ved en affære.

Hvad end du er den ene eller den anden part, så er Victoria Milan muligvis den bedste platform for dig. Er du stadig i tvivl om du skal kaste dig ud i dating med gifte? Så læs med videre i vores Victoria Milan anmeldelse, og bliv klogere på om det er den rette online datingside for dig.

Vil du blot have de vigtigste punkter fra anmeldelsen? Så har vi samlet dem her:

 • Gratis oprettelse (fuld adgang til alle funktioner kræver et abonnement)
 • En af Danmarks største datingsider (500.000+ medlemmer)
 • Højt antal af kvindelige profiler
 • Fokus på anonymitet og sikkerhed
 • Mulighed for at finde en affære i hele verden
 • Gratis medlemsklub med rabatter og fordele

Opret en gratis profil på Victoria Milan

I virkeligheden er der ikke meget tabt ved at give den populære datingside et forsøg. Det er nemlig både nemt og hurtigt at oprette en gratis profil på Victoria Milan. Det betyder, at du kan komme i gang allerede i dag, uden at det behøver at koste dig en krone.

Som med de fleste datingsider, skal du naturligvis betale for at få fuld adgang til hjemmesidens funktioner, men den gratis profil giver dig et indblik i, hvad du kan forvente af den Victoria Milan. Du kan eksempelvis se, hvilke brugere der er, hvilke muligheder der for at chatte, se hvad folk søger og meget mere.

For at henvende dig til andre profiler skal du dog have et abonnement. Hvad du til gengæld kan få helt gratis, er Victoria Milan VIP Club, som giver dig masser af gode rabatter, adgang til andre datingsider, der normalt koster penge, penge at spille for på Victoria Milan Casino og meget mere.

Sidstnævnte er et helt unikt tiltag for en datingside i Danmark, og det er uden tvivl en ting, der hjælper Victoria Milan med at tiltrække ægte brugere til datingplatformen.

Hvad siger andre om Victoria Milan på Trustpilot?

Datingsider har generelt udfordringer med at få gode anmeldelser på nettet. Dette skyldes blandt andet, at folk kan gå hen og blive bitre, hvis ikke de har held med at finde kærligheden. Kigger man på anmeldelse af Victoria Milan på Trustpilot, vil man se at historien lidt er den samme. Problemet er bare, at datingsiden også lider under, at utroskab og affære er deres spidskompetence. Naturligt nok kan det forarge, og dermed resultere i en lang række dårlige anmeldelser af datingsiden, som ikke nødvendigvis er baseret på selve produktet, men derimod det umoralske ved at bruge sådan en datingtjeneste.

Når det så er sagt, er der også en række gode anmeldelser. Blandt andet er der tidligere brugere, der siger at Victoria Milan er en seriøs datingside, der holder hvad der bliver lovet. Andre skriver, at på trods af en række sugarbabies (unge piger, der dater ofte ældre og velhavende mænd for penge, gaver, rejser, og så videre), så er der også masser af reelle partnere.

En kvindelige brug, Annette, roser Victoria Milan for god kundeservice og ingen falsk markedsføring, og kan selv fortælle, at hun har haft fornøjelsen af et par skønne mænd, som hun har mødt på datingsiden.

Opsummerende kan vi fortælle, at Victoria Milan:

 • Tilbyder rig mulighed for at finde reelle partnere
 • Har god kundeservice
 • Laver ingen falsk markedsføring
 • Bliver udsat for dårlige anmeldelser, grundet deres fokus på utroskab

Anonym dating for gifte

Generelt er det altid en god idé at være anonym, når man begiver sig ud i et datingunivers. Er man for åben om sig selv og sin bopæl, kan man hurtigt ende med en stalker eller det, der er værre. Når man benytter Victoria Milan til at finde en affære, er anonymitet om muligt endnu vigtigere – medmindre man er fuldstændig åben om sin adfærd.

Det ved udviklerne bag Victoria Milan naturligvis godt, hvorfor det hverken er et krav, at man oplyser sit navn, adresse eller andet, ligesom det heller ikke er nødvendigt at vise sit ansigt på siden.

Derudover er der også blevet taget højde for sikkerheden på datingsiden. De bruger et såkaldt SSL-certifikat, hvilket betyder, at al information som sendes mellem dig og Victoria Milan er krypteret, sådan at det ikke kan aflæses af hackere og andre uvedkommende. Samtidig har datingsiden valg Amazon som hostingudbyder, hvilket vil sige, at det er Amazon, der er ansvarlige for Victoria Milans servere. Som en af verdens største IT- og internetvirksomheder, bruger Amazon uanede ressourcer på at holde deres servere sikre, hvilket udelukkende er en fordel for dig, der vælger at bruge Victoria Milan til at finde din næste affære.

Victoria Milan har taget en række tiltag, for at øge anonymiteten og sikkerheden på siden:

 • 256-bit SSL-certifikat
 • Sikre servere hos Amazon
 • Intet krav om navn eller om at vise sit ansigt

Fordele og ulemper ved datingsiden

Der er naturligvis altid både fordele og ulemper, når man vælger at kaste sig ud i online dating. For at give dig et hurtigt overblik over, hvad Victoria Milan gør godt, og hvad de gør knap så godt, har vi samlet en lille liste nedenfor.

Fordele

Der er en lang række fordele ved at benytte Victoria Milan. Vi har desværre ikke plads til at samle dem alle sammen på listen her, men vi har udvalgt nogle af dem, som vi oplever er vigtigst for dem, der er aktive brugere på datingplatformen.

 • Det er nemt at forblive anonym
 • Dine oplysninger er godt beskyttet
 • Hjemmesiden er meget enkel at benytte
 • Mange danske og internationale brugere med samme mål om at have en affære

Ulemper

Det er naturligvis ikke alt sammen guld og grønne skove. Victoria Milan har et par ulemper, som det er vigtigt at have i mente inden man opretter sig. Hvis ikke man er på udkig efter kærligheden, men derimod blot er interesseret i en, man kan have lidt uforpligtende sex med ved siden af ægteskabet eller forholdet, så er Victoria Milan det helt rette sted. Man skal blot huske, at når en profil virker for god til at være sand, så er den det måske også – dette gælder i øvrigt alle datingsider.

 • Victoria Milan er et kendt brand, hvilket kan besværliggøre at holde affæren hemmelig)
 • Man finder sjældent kærlighed, men ofte finder man ligesindede, der bliver tændt af spændingen ved utroskab
 • Som med alle datingsider rygtes det, at Victoria Milan har mange falske profiler¨

Højt antal brugere på Victoria Milan

Med mere end 500.000 medlemmer, hvoraf mere end 100.000 er kvinder, er Victoria Milan en af de absolut største datingsider i Danmark. Det er utrolig positivt, da det øger dine chancer for at finde den helt rette person at have en affære med.

Og i modsætning til mange af andre datingsider i Danmark, så er Victoria Milan en af dem, som ikke lægger skjul på, at det er en platform, hvor der er fokus på mere seksuelle forhold. Det er et kæmpe plus, hvis det er det du er på udkig efter, men det er naturligvis også vigtigt at huske på, hvis du er mere opsat på at finde den helt store kærlighed.

I og med at Victoria Milan er en international datingside, kan du også være heldig at finde en person, som du kan mødes med ude i verden. Rejser du eksempelvis meget i forbindelse med arbejde, kan du måske finde en person, som du kan være sammen med, når ud er på virksomhedens kontor i New York, hos en kunde i Stockholm eller hos en leverandør i Polen.

Var Victoria Milan ikke noget for dig - så vil en af nedenstående måske...

Find en kæreste hos datingsiden Senior.dk

Høj Trustpilot bedømmelse!

 69 kr./mdr.
Plusprofil
 119.000
Medlemmer
 Ja
Gratis Profil
 50 år+
Målgruppe
Find en kæreste hos datingsiden Victoria Milan

Høj Trustpilot bedømmelse!

 199 kr./mdr.
Plusprofil
 254.000
Medlemmer
 Ja
Gratis Profil
 18 år+
Målgruppe
Find en kæreste hos datingsiden Match.com

Høj Trustpilot bedømmelse!

 79 kr./mdr.
Plusprofil
 300.000
Medlemmer
 Ja
Gratis Profil
 18 år+
Målgruppe
Reklameinformation