Find en kæreste hos datingsiden Be2

Høj Trustpilot bedømmelse!

 299 kr./mdr.
Plusprofil
 149.999
Medlemmer
 Ja
Gratis profil
 30 år+
Målgruppe

Om Be2:


Be2

Leder du ligesom mange andre efter den store kærlighed? Og er tiden nu inde til at prøve at gøre det online? Be2.dk er en af de online datingsider, hvor du har god mulighed for at finde en partner. Det er en international datingtjeneste, som nu også kan bruges af danske singler.

Men måske du har hørt om Be2 før? Hvis du kan nikke ja til det, så er det med al sandsynlighed fra deres medvirken i DR-programmet Kontant for små 10 år siden. Dengang var det rigtig svært at afmelde sin profil, hvilket forståeligt nok gav mange sure miner hos daværende brugere. Siden er der dog løbet meget vand gennem bækken, og Be2.dk er nu en datingside, du godt kan gøre brug af i din søgen efter kærlighed.

Be2.dk er særligt oplagt for dig, der leder efter tosomheden med en fast partner, da det er det, datingsiden er bygget op omkring. Leder du derfor efter noget uforpligtende, er der større chance for at finde det hos nogle af de mange andre datingsider, der findes.

Hvad er Be2.dk?

Be2 er en online datingside for mænd og kvinder i alle aldre. Siden bygger på et avanceret matchmakingsystem, der er baseret på en videnskabelig personlighedstest, som er skabt ud fra forskning om dating og parforhold. Be2 er derfor en datingside, som er meget opmærksom på, at det er svært at finde den rigtige kæreste – og at det kræver det bedste.

Matchmakingsystemet gør datingsiden til en seriøs side, da de gør brug af en dokumenteret metode til at finde en kæreste.

Du kan derfor finde:

 • En kæreste
 • En ny og rigtig god ven

Selv siger be2, at deres datingside er mere anonymt og sikkert i forhold til mange andre datingsider, hvor alle kan se ens datingprofil. Det er nemlig ikke tilfældet med be2, som netop viser dig de profiler, som den finder interessant i forhold til matchmakingsystemet. Dog kan du sende beskeder eller korte quizzer til andre singler, som du mener er et forsøg værd at kende nærmere.

I dag er der hele 766.000 singler registreret på Be2.dk fordelt over flere lande. I modsætning til nogle af de andre datingsider, er kønsfordelingen også mere eller mindre ligeligt fordelt med 57% kvinder og 43% mænd. Så uanset hvilket køn du leder efter samhørighed med, er der god chance for at finde det hos be2.

Hvem er målgruppen for Be2.dk?

Be2.dk er en datingside, der i princippet henvender sig til alle målgrupper inden for dating. Matchmakingsystemet er en af de ting, som gør det muligt for både unge såvel som modne og ældre mennesker at bruge datingsiden. For med systemet bliver du foreslået andre profiler og medlemmer, som matcher dine interesser, alder og geografi, hvilket netop er vigtigt i din søgen efter kærlighed.

Be2 henvender sig derfor til folk i alderen:

 • 20+
 • 30+
 • 40+
 • 50+
 • 60+
 • 70+
 • 80+

Hvis du leder efter en senior eller en kvinde eller mand med samme uddannelsesniveau eller lignende som dig, kan det dog anbefales også at prøve at oprette en gratis profil på en af de andre datingsider målrettet dette, da det kan give dig større held. Er du dog lidt mere åben og knap så kritisk i din søgen, er Be2.dk et fantastisk og oplagt valg, da det er en datingside for mænd og kvinder i alle aldre!

Kan man oprette en gratis profil?

Har du det bedst med at tjekke et datingunivers ud først, inden du køber medlemskab? Så kan du også gøre det hos be2, da de tilbyder gratis medlemskab. Dette er altid godt at starte med, så du er sikker på ikke at bruge penge på noget, som du ikke synes, stemmer overens med det, du leder efter.

Hvis du opretter et gratis medlemskab, skal du dog være indstillet på, at der følger visse begrænsninger med ved at være gratis medlem.

Med en gratis profil kan du:

 • Se dine resultater fra den videnskabelige personlighedstest
 • Modtage kontaktforslag
 • Søge aktivt efter partnere

Hvis du på et senere tidspunkt godt kunne tænke dig at gøre noget mere eller have andre muligheder, kan du købe et premium-medlemskab.

Med et premium-medlemskab kan du:

 • Få ubegrænset mulighed for kommunikation
 • Få forlænget dit abonnement, hvis ikke du opnår 10 kontakter inden for abonnementsperioden.

For at få held med online dating er det naturligvis nødvendigt, at du kan skrive med profiler, som du mener kunne have potentiale til en date. Overvej derfor nøje om du gerne vil nøjes med et gratis medlemskab eller prøve lykken med premium.

Hvordan opsiger man medlemskab?

Der er ingen grund til at male fanden på væggen ud fra noget, der skete for cirka 10 år siden. Men netop med baggrund i deres medvirken i Kontant på DR, er det en god ide lige at undersøge, hvordan du opsiger medlemskabet, hvis ikke du længere vil have det.

Det er et godt råd at bruge inden oprettelse hos enhver datingside, da du dermed er forberedt, hvis nu du hellere vil prøve noget andet, fordi kærligheden ikke lige dukkede op.

Når du vil opsige dit premium-medlemskab hos Be2, er det ikke nødvendigvis muligt at finde en opsigelsesformular. Hvis ikke du kan finde den, skal du i stedet skrive et brev til dem, hvor du tydeligt (både på dansk og engelsk, da det er et belgisk firma) skriver, at du gerne vil opsige dit abonnement.

Brevet skal derudover indeholde:

 • Dit fulde navn
 • Det land, du benytter Be2 i (Danmark)
 • Den benyttede e-mailadresse til kontoen
 • Dit brugernavn

Send derefter brevet til:

be2 S.à.r.l.

Kundeservice
13 rue du Commerce
L-1351 Luxemburg
Luxemburg

Hvis du sletter eller deaktiverer din profil, er det ikke nødvendigvis ensbetydende med, at profilen er opsagt. Sørg derfor altid for enten at skrive gennem en opsigelsesformular eller via brev som beskrevet ovenfor. Det bliver forhåbentligt kun nødvendigt, fordi du finder kærligheden og den store lykke!

Hvad siger brugerne om datingsiden på Trustpilot?

Be2 har eksisteret i mange år og har også både nu og gennem årene haft rigtig mange brugere. Derfor er der også mange forskellige anmeldelser at finde på Trustpilot om datingsiden.

Langt de fleste af anmeldelserne er negative og går typisk på, at det er svært at få pengene tilbage, hvis man ønsker at opsige sit medlemskab. Dog viser anmeldelserne også, at det er fordi, flere af brugerne ikke ønsker at sende et brev.

Det kunne derfor godt tyde på, at siden faktisk er rigtig god i forhold til at finde den eneste ene, hvis du kan leve med, at det er lidt besværligt at opsige medlemskab.

Der er dog en bruger, der skriver:

”Den skal de alligevel ha´- dem på be2 – at som lovet refunderede de mig det fulde beløb i dag, og så er der jo ikke mere at brokke sig over. Mvh Jan”.

Der er derfor ingen grund til at være helt bekymret, hvis du bare gerne vil finde kærligheden i en fart. Brugervenligheden og deres features virker i hvert fald til at være helt i top, hvilket jo er langt det vigtigste, når du bare gerne vil finde en at dele de gode stunder med.

Start med en gratis profil og se, hvad det udvikler sig til. Chancen for at finde kærligheden er i hvert fald til stede.

Var Be2 ikke noget for dig - så vil en af nedenstående måske...

Find en kæreste hos datingsiden Senior.dk

Høj Trustpilot bedømmelse!

 69 kr./mdr.
Plusprofil
 119.000
Medlemmer
 Ja
Gratis Profil
 50 år+
Målgruppe
Find en kæreste hos datingsiden Victoria Milan

Høj Trustpilot bedømmelse!

 199 kr./mdr.
Plusprofil
 254.000
Medlemmer
 Ja
Gratis Profil
 18 år+
Målgruppe
Find en kæreste hos datingsiden Match.com

Høj Trustpilot bedømmelse!

 79 kr./mdr.
Plusprofil
 300.000
Medlemmer
 Ja
Gratis Profil
 18 år+
Målgruppe
Reklameinformation