Seniordating

Leder du efter en god og troværdig seniordating side? så har vi her samlet en oversigt, der hjælper dig til og finde det bedste seniordating for dig

Find en kæreste hos datingsiden Senior.dk
 69 kr./mdr.
Plusprofil
 119.000
Medlemmer
 Ja
Gratis Profil
 50 År+
Målgruppe
Find en kæreste hos datingsiden Dating.dk
 129 kr./mdr.
Plusprofil
 450.000
Medlemmer
 Ja
Gratis Profil
 18 År+
Målgruppe
Find en kæreste hos datingsiden Singles50
 349 kr./mdr.
Plusprofil
 150.000
Medlemmer
 Ja
Gratis Profil
 40 År+
Målgruppe
Find en kæreste hos datingsiden Academic Singles
 349 kr./mdr.
Plusprofil
 120.000
Medlemmer
 Ja
Gratis Profil
 40 År+
Målgruppe
Find en kæreste hos datingsiden Singles50
 349 kr./mdr.
Plusprofil
 150.000
Medlemmer
 Ja
Gratis Profil
 40 År+
Målgruppe
Find en kæreste hos datingsiden Dating.dk
 129 kr./mdr.
Plusprofil
 450.000
Medlemmer
 Ja
Gratis Profil
 18 År+
Målgruppe
Find en kæreste hos datingsiden Senior.dk
 69 kr./mdr.
Plusprofil
 119.000
Medlemmer
 Ja
Gratis Profil
 50 År+
Målgruppe
Dating er blevet populært som aldrig før og er efterhånden ganske almindeligt både at snakke om og tage af sted på. Selvom der er meget fokus på dating hos den yngre generation af befolkningen, betyder det ikke, at det kun er forbeholdt dem. For netdating henvender sig nemlig til folk i alle aldersgrupper, der har et ønske om at finde en kommende kæreste eller livsledsager. Vigtigst at nævne er, at man aldrig bliver for gammel til kærlighed. Alle har ret til kærlighed – uanset om det er første, anden eller ottende gang, du skal ud og lede efter din næste kærlighed. Der vil altid være en til dig. Så hold dig endelig ikke tilbage med dating, selvom du er røget op i seniorkategorien. For der er mange andre i din alder, som også leder efter kærligheden. Så tøv endelig ikke med at kaste dig ud i seniordating. Spørgsmålet er så bare hvilken datingside, der er den bedste? Det findes der selvfølgelig ikke et entydigt svar på, da det helt afhænger af, hvad du leder efter. Når det så er sagt, findes der datingsider for seniorer for alle. Det eneste du skal gøre, er derfor blot at sætte dig ind i, hvilken datingside for seniorer, der tilbyder det, du leder efter.

Hvad er seniordating?  

Seniordating er for dig, der er kommet til din bedste og mest gyldne alder. Du er ikke længere 28, frisk og frejdig på dansegulvet eller bruger den nyeste mobil med de smarteste apps. Men det skal ikke hindre dig i at finde kærligheden. Tværtimod. For selvom du måske ikke er med på beatet, hvad angår den nyeste teknologi, har du stadig mulighed for at møde den eneste ene gennem online seniordating. Der findes nemlig et hav af seniordatingsider på nettet, som er henvendt til dig, der er fyldt 50+ eller ældre. Fordelen ved disse seniordatingsider er, at de unge mennesker er sorteret fra. Det gør det langt nemmere for dig at date, da udvalget på datingsiderne er for modne mennesker. På disse sider møder du derfor ligesindede, som leder efter den store kærlighed, der har samme alder som dem selv. Seniordating er ikke kun forbeholdt dem, der er fyldt 53 eller 55. Det er også for dig, der er fyldt 65 eller 78. Kærlighed har ingen alder – og det har den heller ikke ved seniordating.

Hvilke sider for seniordating findes der?

Datingmarkedet har i de senere år om noget fået øjnene op for, at der er et behov blandt seniorer for også at kunne finde kærligheden online. Det har resulteret i, at der i dag er et forholdsvist bredt og stort udvalg af senior dating sites for mennesker i den modne alder. Blandt disse er: Dette er alle datingsider, hvor du som medlem kan forvente, at de andre medlemmer også er i samme aldersgruppe som dig. Det er seriøse datingsider alle med det formål at give den ældre aldersgruppe mulighed for at møde ligesindede uden forstyrrelser fra yngre målgrupper. Datingsiderne er derfor lidt mindre set i antallet af medlemmer – dette gør dog kun din søgning efter kærligheden nemmere, da alle har et ønske om at finde en partner i samme alderskategori. Så hvis du måske allerede har prøvet de store datingsider uden held, kan du med fordel prøve en af ovenstående senior dating sites. Chancen for at finde kærligheden er væsentligt større.

Hvad er forskellen på de mange seniordatingsites?

Vil du gerne undgå at oprette dig på samtlige datingsider? Og vil du derfor gerne vide lidt mere om, hvad de forskellige dating sider senior har at byde på? Det gode ved datingsiderne for seniorer er netop, at de er forskellige. Det gør det nemmere for dig at vælge den rette. Her er uddybende information om datingsiderne:

Senior.dk:

Senior.dk kalder sig selv for en seriøs datingside henvendt til seniorer. Det er en af de populære og største senior dating sites, da den har 119.000 aktive medlemmer. Den er ret nem at bruge og er et professionelt site uden falske profiler og robotter, da de ofte rydder op i deres profiler. Muligheden for at finde kærligheden her er ret stor.

50PlusMatch.dk:

Denne datingside for seniorer skiller sig ud ved, at den målretter sig folk i 50+, der godt kan lide at være aktive. Datingsiden er derfor for dem, som er aktive, og som selv søger en partner, der også er det. Det er en af de mindre datingsider med 25.000 aktive medlemmer. Dog er du sikker på at finde en, der også kan lide at være aktiv, hvis du opretter dig her.

40Plus.dk:

Som navnet antyder, er datingsiden er henvendt til mennesker, der er fyldt 40 eller mere og altså for den yngre del af seniorkategorien. Sitet har 50.000 aktive medlemmer, hvorfor muligheden for at finde kærligheden med en ligesindet er stor. Datingsiden er ikke kun for dig, der vil finde kærligheden. Du kan nemlig også her finde din næste bedsteven eller udvide din vennekreds.

PartnerMedNiveau.dk:

Denne datingside er ikke målrettet seniordating. Men, det betyder ikke, at du skal udelukke den. For siden er for mennesker, der er 28+ med god og ofte akademisk uddannelse. Derfor er der også god chance for at finde mange i kategorien 40+ og 50+, som leder efter kærligheden. Hvis du derfor selv vægter uddannelse og karriere højt, er det måske her, du skal lede efter en partner. Modsat mange andre sider tilbyder den et matchmakingsystem, som sender dig målrettede og passende partnerforslag til dig. Det gør din søgen efter kærlighed meget nemmere!

Hvad koster seniordating?

Det skønne for dig, som måske ikke er helt sikker på, hvilken datingside der er den rette, koster det ikke noget at oprette en profil på de ovenstående datingsider. Alle ovenstående senior dating sites tilbyder gratis oprettelse af basisprofiler, hvor du typisk får adgang til et begrænset udvalg af funktionerne. Det er rart for dig, som gerne vil benytte dig af online seniordating, men som ikke er helt klar over hvilken side, der kan give dig det, du leder efter. Ved en gratis profil får du typisk adgang til:
  • At kunne se andres profiler.
  • At kunne se et begrænset udvalg af billeder.
  • Sende et begrænset antal beskeder hver dag.
Hvad de forskellige datingsider for seniorer tilbyder ved deres basisprofiler er forskelligt. Dog er ovenstående meget typisk for det, de tilbyder deres gratis medlemmer. Vil du derfor gerne kunne deltage i chatforums og events kræver det typisk en plusprofil, som koster et bestemt beløb hver måned.

Hvilke fordele er der med en plusprofil?

Kunne du godt overveje at betale for et medlemskab på en datingside for at få flere muligheder? Men er du ikke helt sikker på, hvad du får ud af det? Lige så mange spørgsmål, som du sikkert sidder med lige nu, lige så mange svar er der til det. For det er meget forskelligt, hvad du får ud af plusprofiler. Det afhænger helt og aldeles af datingsiden. Ved nogle af seniordatingsiderne får du mulighed for:
  • Events med andre medlemmer
  • Private beskeder
  • At se hvornår din besked blev læst
  • At se hvem der har besøgt din profil
  • Fora
Dette er bare generelt og kan variere fra datingside til datingside. Ofte vil du kunne læse mere om det på deres hjemmeside. Endeligt skal du også være opmærksom på, at plusprofilerne tilbydes i forskellige prislejer, som jo igen afhænger af de muligheder, er bliver tilbudt. Dog er der som regel mange fordele forbundet med en plusprofil, som gør dit medlemskab og interaktion med andre medlemmer til en større fornøjelse.

Hvordan kommer du godt i gang med seniordating?

Hvad enten du skal i gang med seniordating 60+, seniordating 70+ eller andet, gælder der de samme råd til at komme godt i gang med seniordating. Nogle gode tips til at komme godt i gang er:

1. Gør dig umage med din profil

Uanset hvor gammel du er, kan du sagtens lokke interesserede til ved at have en spændende profiltekst og nogle gode, nye billeder af dig selv. Du skal nemlig huske på, at andre vurderer dig ud fra din profil – for det er det eneste, de har at gå efter. Fortæl derfor hvem du er, hvad du kan lide at lave, og hvad du søger efter. Top det med et smilende billede af dig selv, som er taget for nyligt. Det viser dig fra din bedste side og giver dig størst chance for succes med seniordating.

2. Snak ikke om kærligheden fra fortiden

Hvis du finder en at skrive med eller sågar en, der gerne vil på en fysisk date med dig, skal du holde romantikken fra fortiden ude. Det er selvfølgelig ikke noget, du skal skjule, men der er ingen grund til at indlede første samtale med det. På en seniordate ved begge parter godt, at der har været en anden kærlighed tidligere i livet. Snak derfor i stedet om arbejde, børn, rejser og andet, som ikke er så tunge emner.

3. Vær åben

Når du skal finde en at gå på date med, er det vigtigt, at du går ind til det med et åbent sind. Sænk dine parader og vær åben for nye typer mennesker, da de sagtens kan overraske dig, selvom du på forhånd har dannet dig fordomme og tanker om dem. Lad derfor være med at holde dig tilbage, da den du mindst regner med kan gå hen og ende med at være din nye store kærlighed.

Kast dig ud i det

Hvis du er frisk på at lede efter kærligheden online gennem seniordatingsider, er der ikke andet for end at kaste dig ud i det. Det værste der kan ske er, at du ikke har held med det – men det skulle være mærkeligt med alle de søde singler i alderen 50+, 60+ og 70+, der leder efter kærligheden. Hvis ikke du finder kærligheden på den ene af de nævnte senior dating sites, finder du den med garanti på den næste. Vær tålmodig og åbensindet. Så skal det hele nok komme af sig selv, når rette tid og person er. Vi er ret sikre på, at du finder kærligheden ved hjælp af vores forslag til datingsider. Vi håber det i hvert fald, da alle har ret til og brug for ubetinget kærlighed fra et andet menneske.