Thai Dating

Er du interesseret i thai dating, men har du svært ved at finde ud af, hvilke sider du kan stole på? Vi har samlet nogle af de bedste thai dating sider her, så du kan komme godt i gang.

For mange er det svært at finde en kæreste på det danske datingmarked. Derfor er det blevet populært at udvide sin horisont og kigge mod andre lande som f.eks. Thailand. Her kan du finde eksotiske kvinder og mænd, der kommer fra en spændende kultur, og som kan give dig nogle helt specielle oplevelser. Samtidig får du mulighed for at vise Danmark frem og lære dem om vores traditioner. Med thai dating kan du altså ikke bare finde dig en kæreste – du kan også få gode oplevelser, du vil huske resten af livet.

Hvad er thai dating?

Det giver måske sig selv, men thai dating er ganske enkelt det at date kvinder eller mænd fra Thailand. Det mest typiske er mænd, der dater thai piger, men det er også muligt at finde thailandske mænd på flere af disse datingsider.
Det er både muligt at komme i kontakt med thailandske personer, der bor i Danmark og thailandske personer, der stadig bor i Thailand, hvis du er klar på et oversøisk eventyr.

Hvilke sider findes der for thai dating og asiatisk dating?

Thai datingThai dating er faktisk meget populært. Derfor findes der utroligt mange sider, specifikt rettet mod det. Nogle af de mest populære er:

  • ThaiCupid.com
  • ThaiLoveLines.com
  • ThaiFriendly.com
  • Thaimatch.com
  • Thaidatingdanmark.dk

Inden du opretter en profil på en af datingsiderne, er det en god idé at læse om dem og om, hvad de kan tilbyde. Så undgår du at betale for et medlemskab på en side, der alligevel ikke rigtig kan opfylde dine behov.

Hvorfor skal man date asiatiske kvinder?

Der er mange gode grunde til at date asiatiske kvinder, men først og fremmest skal det være noget, man kan mærke, at man har lyst til. Det kan være fordi, man elsker deres smukke brune øjne og mørke hår eller det kan være fordi, man har rejst i Thailand og er vild med livsstilen og kulturen i landet. Måske går du og drømmer om at flytte til Thailand, men mangler en partner, du kan udleve drømmen sammen med.
Mange vælger også at date asiatiske kvinder, fordi de ikke har haft held med at finde kærligheden blandt danske kvinder. Det kan skyldes mange ting, men nogle gange virker det også som om, at der bare ikke er særligt mange danske singlekvinder, og de der er, lever måske ikke helt op til dine forestillinger om den ideelle kæreste.
Mange asiatiske piger lever efter mere traditionelle kønsroller, hvor de laver mad, passer børn og holder huset, mens de forventer, at du kan forsørge familien og forkæle hende. Hvis det lyder som den slags parforhold, du gerne vil være i, så bør du give thai dating et skud.

Tag på date i asien

Asiatisk datingHvis du møder en kvinde, der bor i Thailand, og I kommer godt ud af det med hinanden, har du en enestående mulighed for at tage på date i asien. Det er selvfølgelig noget af en rejse at tage helt til Thailand for en enkelt date, men du kan f.eks. tage af sted i to uger, holde ferie i det fantastiske land og ses med din date flere gange.
Mange drømmer om østens mystik, om at snorkle i det turkisblå vand, drikke drinks af kokosnødder på stranden og ride på elefanter. Det er bare de færreste, der rent faktisk får arrangeret sådan en rejse. Har du sød thailandsk kvinde, der venter på dig, er motivationen for at planlægge og spare sammen til rejsen endnu større.

 

Sådan får du en god oplevelse med thai dating

Det kan være et helt fantastisk eventyr at kaste sig ud i thai dating, men det kan også ende galt, hvis man ikke tager sig nogle forholdsregler. Her er tre af de vigtigste tips til at få en god oplevelse med at date thailandske kvinder.

Gør noget ud af din profil

Der er rigtig mange thailandske kvinder, og der er også rigtig mange mænd, der er interesserede i at date dem. Hvis du vil finde en thailandsk kæreste, er du altså nødt til at lave en profil, der skiller sig ud fra mængden og gør pigerne interesserede i lige præcis dig. Sørg for at vælge nogle gode billeder af dig selv, så de har mulighed for at vide, hvordan du ser ud, og lav en god beskrivelse af hvem du er som person. Måske kan du også få lidt humor ind på din profil – alle kvinder elsker en mand, der kan få dem til at grine!

Asiatiske kvinderLær pigerne godt at kende

Man kan nemt snyde folk på nettet og udgive sig for at være nogen, men egentlig ikke er. Derfor skal du sørge for at lære de piger, du snakker med rigtig godt at kende, inden du f.eks. køber en rejse til Thailand for at møde dem.
Det er altid en god idé at lave videoopkald med dem, så du kan se, hvordan de ser ud og sikre dig, at de billeder, de har brugt på deres profil, rent faktisk er billeder af dem.

Vær forsigtig med at sende penge

Desværre er der mange mennesker i Thailand, der lever under fattige kår. De tyer nogle gange til thai dating for at få penge fra mere velhavende mænd i vesten. Du bør derfor være meget forsigtig med at sende penge til kvinder i Thailand, især hvis du ikke har mødt dem endnu. Det kan være de ikke er på udkig efter kærlighed, men kun efter penge.
Vælger du at benytte dig af en hjemmeside, hvor man betaler for medlemskab, er du dog lidt bedre sikret. En kvinde, der kun er på udkig efter penge, vil nemlig ikke betale for at komme i kontakt med mænd.

Kom i gang i dag

Er du interesseret i thai dating? Så kast dig ud i det allerede i dag! Det er nemt og hurtigt at oprette en profil på en eller flere af de mange sider, der findes. Snart vil du have mulighed for at snakke med en masse smukke og søde thailandske kvinder, og måske vil du finde din helt store kærlighed.
Thai dating kan blive dit livs største eventyr, så kom hellere i gang med det i dag end i morgen! Tjek datingsiderne ud allerede nu.

Thai piger

Mere om de forskellige sider

De ovenstående sider kan minde meget om hinanden, men alligevel er der enkelte forskelle. Bliv klogere på, hvad de forskellige sider tilbyder lige her.

Thaicupid.com

Thaicupid.com er et af Thailandsk største thai dating netværk og har rigtig mange medlemmer. Her er der altså gode chancer for at møde søde thai piger. De er typisk i alderen 21-50 år, så de fleste aldre er dækket ind.
Du kan vælge at have et gratis medlemskab, men det giver dig kun begrænset adgang og begrænsede muligheder for kommunikation. Vælger du at betale for dit medlemskab, får du mange flere funktioner. F.eks. har siden en oversættelsesservice, der følger med et guld-medlemskab. Det er en stor fordel ved Thaicupid.com, fordi man ofte støder på problemer med sprogbarrierer, når man kaster sig ud i thai dating.

ThaiLoveLines.com

ThaiLoveLines.com er ikke lige så stor som Thaicupid.com, men de har alligevel en del aktive medlemmer. Mange er glade for at bruge siden og har haft succes med at finde kærligheden her.
På ThaiLoveLines.com kan du både finde personer, der bor og Thailand og andre steder, f.eks. i Danmark.

ThaiFriendly.com

ThaiFriendly.com er nyere end nogle af de andre thai dating sider, men har hurtigt vokset sig ret stor. Siden er især blevet populær blandt udlændinge, der bor i Thailand, så hvis du gør det, bør du overveje at tilmelde dig denne side.
ThaiFriendly.com er måske ikke lige stedet, du finder en seriøs kæreste, men er nærmere en datingside til folk, der leder efter lidt sjov.

Thaimatch.com

Thaimatch.com er også en hurtigt voksende datingside. Den er nem at komme i gang med, og så findes der en app version af siden, du kan bruge, mens du er på farten. Appen har en swipe-funktion som du måske kender fra Tinder. Den gør det nemt og hurtigt at matche med mange thaipiger.
På hjemmesiden finder du også en del blog indlæg, der kan være brugbare at læse. Her kan du f.eks. blive klogere på hvilke typer af kvinder, du kan møde i Thailand, få tips til at finde en thailandsk kæreste og meget mere.

Thaidatingdanmark.dk

Hvis du er interesseret i at date thailandske kvinder, men du ikke har lyst til at finde en kæreste, der bor i Thailand, så er Thaidatingdanmark.dk det rette valg. Det er nemlig en side specifikt for thai dating i Danmark. Her kan du møde skønne thailandske kvinder, der allerede har taget springet og bosat sig her i landet. Det gør det langt nemmere at mødes med dem i virkeligheden og der kan også være færre sprogbarrierer at overkomme, da nogle af dem måske har lært en smule dansk.