Senior.dk

Find en kæreste hos datingsiden Senior.dk

Høj Trustpilot bedømmelse!

 69 kr./mdr.
Plusprofil
 119.000
Medlemmer
 Ja
Gratis profil
 50 år+
Målgruppe

Om Senior.dk:


Senior.dk

Leder du efter en datingside, der kun er for seniorer og folk i alderen 50+? Og er du klar på at indlede et seriøst forhold? Så er Senior.dk med al sandsynlighed det, du leder efter. De siger nemlig selv, at deres datingside er tiltænkt alle over 50 år og at målet er at skabe rammerne for seriøs seniordating.

Kærlighed er for mennesker i alle aldre – og uanset om du er enke eller bare aldrig er lykkes med at finde kærligheden før, er der plads til det på Senior.dk. Siden har nemlig hele 119.000 brugere. Datingsiden byder derfor på mennesker med mange forskellige baggrunde og historier – så uanset din motivation for at oprette dig på en datingside som Senior.dk, er du nok langt fra den eneste med samme grund.

Senior.dk er heller ikke kun stedet at finde kærligheden. Selv siger de, at datingsiden også er en rigtig god platform til at finde nye bekendtskaber, venner eller veninder i din aldersgruppe. Så har du blot brug for at lære nogle nye mennesker at kende, er dette også en mulighed.

Hvad er Senior.dk?

Senior.dk er ifølge dem selv Danmarks største mødested for alle over 50 år, hvor du kan finde den helt store kærlighed eller nye venskaber.

På datingsiden kan du derfor finde:

 • Kærligheden med en mand eller kvinde.
 • En ny ven eller veninde.
 • Et fællesskab for seniorer.
 • En ny omgangskreds.

Uanset hvad du søger, har du muligheden for at finde det på Senior.dk. De har en ligelig fordeling af mænd og kvinder, som gør det nemt at finde kærligheden eller en ny ven eller veninde. Fordelingen er 54% kvinder og 46% mænd.

Senior.dk gør også meget ud af at opdatere og vedligeholde deres system, ligesom de sletter useriøse og inaktive datingprofiler. Netop sidstnævnte er ofte et problem på andre datingsider – men det slipper du for at bøvle med her.

Datingsiden har også gjort meget ud af at sikre medlemmernes anonymitet. Når du opretter dig, er du derfor helt anonym. Dit navn, e-mail, adresse og meget andet er skjult for andre brugere, så du kan date i ro og mag uden bekymringer.

Hvem henvender datingsiden sig til?

Senior.dk er for alle, der er 50 år eller mere og som gerne vil finde den næste store kærlighed (eller den første for den sags skyld). Det er Danmarks største mødested for singler i alderen 50+, hvorfor du slipper for useriøse henvendelser fra yngre mennesker, der ikke er klar til noget seriøst.

Den skarpt definerede målgruppe gør også, at det er nemmere for dig at finde ligesindede. For i modsætning til de helt store datingsider, der er for alle aldre, finder du nemt frem til nogen, som er interesseret i det samme som dig. Dating skal ikke være svært, og det er det heller ikke med Senior.dk.

Datingsiden henvender sig derfor til:

 • 50+
 • 60+
 • 70+
 • 80+
 • Dig, der vil seriøst dating.
 • Dig, der ønsker et seriøst forhold.
 • Dig, der leder efter den store kærlighed.
 • Dig, der gerne vil finde en ny bedsteven.

Så selvom målgruppen er indskrænket til at være for folk i alderen 50+, henvender datingsiden sig til en stor skare af mennesker, som bare gerne vil finde en at holde af.

Hvilke muligheder er der?

Er du klar til at møde den store kærlighed? Eller at finde en som du kan hygge dig sammen med nogle dage om ugen? Uanset hvilken form for bekendtskab du leder efter eller ønsker at starte ud med, har du mulighed for det på Senior.dk.

På datingsiden har du mulighed for, at:

 • Oprette og deltage i events.
 • Møde andre i forums.
 • Chatte med andre.
 • Uploade billeder af dig selv.
 • Skrive en profiltekst.

… Og mange andre ting, som du finder ud af, når du opretter dig på datingsiden.

Med Senior.dk har du med andre ord mulighed for at lære nogen at kende virtuelt gennem private beskeder og deltagelse i forums, der interesserer dig. Derudover har du også muligheden for at kontakte nogen, som du gerne vil lære at kende gennem events planlagt via datingsiden. Du kan derfor gøre det, du har det bedst med.

Vigtigst af alt er, at datingsiden lægger op til dating, der foregår i et stille og roligt tempo, hvor alle kan være med og føler sig trygge.

Er det muligt at oprette en gratis profil?

Hvis ikke du er helt sikker på, om datingsiden er noget for dig, kan du oprette dig med en gratis profil. Selv siger de, at det kun tager et enkelt minut, fra du går i gang, til du er oprettet. Det koster dig ikke noget.

Den gratis profil giver dig mulighed for at undersøge platformen, funktioner og andre profiler. Du kan derfor ret hurtigt danne dig et indtryk af, om Senior.dk er noget for dig, eller om du skal prøve lykken et andet sted.

Som så mange andre datingsider tilbyder de naturligvis også en premium profil, hvor du får adgang og mulighed for flere og andre ting, end du gør med en gratis profil. Det koster kun 2,30 kroner per dag og er derfor billigt, hvis du finder ud af, at det er den bedste løsning for dig. Her kan du blandt andet se, hvornår folk sidst har været aktive og online på siden.

Er det nemt at oprette en profil på Senior.dk?

På Senior.dk er det heldigvis ret nemt at oprette en profil. Som sagt tager det ikke meget mere end et minut, fra du udfylder de påkrævede informationer, til du er i gang med at lede efter den store kærlighed.

Det er nemt, og du gør det i følgende trin:

 1. Først oplyser du, om du er mand eller kvinde.
 2. Dernæst oplyser du, om du søger en mand eller kvinde.
 3. Så udfylder du postnummer og klikker dig videre på ”Opret gratis profil”.
 4. Du udfylder brugernavn, kode, e-mail, fødselsdato og klikker ”Opret profil nu”.

Mere kræver det ikke af dig for at oprette en gratis profil – og så kan du bare gå i gang med at lede efter kærligheden. Det er nemt og enkelt og kræver ikke mange øjeblikke af dig.

Hvad siger anmeldelserne på Trustpilot?

Det er altid meget rart at tjekke anmeldelser ud, inden man opretter sig på en ny platform. Hvis du også hører til dem, der har det bedst med det, kan du tjekke anmeldelser på Trustpilot.

Her finder du blandt andet følgende anmeldelse:

”Jeg syntes at Senior.dk er en meget seriøs side som kun kan anbefales. Jeg har været så heldig at møde en rigtig sød fyr derinde og håber ikke at jeg skal vende tilbage til siden selvom jeg syntes den er alletiders”.

Dette er en af mange gode anmeldelser, der ligger på Trustpilot. Blandt de gode finder du også negative anmeldelser, som du kan vælge at gøre brug af i forhold til at træffe en endelig beslutning.

Har du ikke brug for mere end ovenstående anmeldelse til at tage beslutningen, er det selvfølgelig bare at kaste dig ud i det og se, om datingsiden er noget for dig. Det værste der kan ske, er at du finder kærligheden eller en ny ven eller veninde, som du får et tæt og solidt forhold med.

Var Senior.dk ikke noget for dig - så vil en af nedenstående måske...

Find en kæreste hos datingsiden Senior.dk

Høj Trustpilot bedømmelse!

 69 kr./mdr.
Plusprofil
 119.000
Medlemmer
 Ja
Gratis Profil
 50 år+
Målgruppe
Find en kæreste hos datingsiden Victoria Milan

Høj Trustpilot bedømmelse!

 199 kr./mdr.
Plusprofil
 254.000
Medlemmer
 Ja
Gratis Profil
 18 år+
Målgruppe
Find en kæreste hos datingsiden Match.com

Høj Trustpilot bedømmelse!

 79 kr./mdr.
Plusprofil
 300.000
Medlemmer
 Ja
Gratis Profil
 18 år+
Målgruppe
Reklameinformation