Russian Dating

Er du interesseret i at møde russiske kvinder, du kan dele livet med? Så har vi samlet en oversigt over russian dating sider, du kan stole på.

Der er mange måder at finde kærligheden på. Nogen møder hinanden i byen, til fritidsinteresser, på jobbet eller andre steder, man færdes i sin hverdag. Men går man med en drøm om at møde en skøn russisk kvinde, kan det være svært at finde hende i lokalmiljøet. Der er dog masser af russiske kvinder der søger danske mænd, og det gør de typisk på russian dating sider.
På disse sider kan du møde skønne østeuropæiske kvinder, der kan berige dit liv. Måske er de klar på at flytte til Danmark og starte et nyt liv her, eller måske vil du gerne tage til Rusland og slå dig ned i det store land med den spændende kultur.

Derfor vælger folk russian dating

Der er mange gode grunde til at oprette en profil på en russian dating side. Russiske kvinder er typisk noget anderledes end danske kvinder. Dels har de et andet udseende. De gør gerne meget ud af sig selv, lægger flot makeup og tænker over, hvordan håret sidder. Nogle af dem er mørkhårede og har smukke mørkebrune øjne, mens andre er helt blonde som mange skandinaviske kvinder, men alligevel har en karakteristisk østlig udstråling.
Russiske kvinder lever ofte efter mere konservative kønsroller. De vil blive glade for at møde en mand, der kan forsørge og forkæle dem, mens de sørger for at holde huset.
Mange danske mænd er også interesserede i russian dating, fordi de er draget af Rusland. Det er et stort land, der både rummer en interessant historie, masser af anderledes kultur, god mad og vilde naturoplevelser. Drømmer du om at flytte til Rusland, er det oplagt at lære en sød russisk kvinde at kende, du kan mødes med derovre.

Mød smukke baltiske kvinder

Det er ikke kun russiske kvinder, du kan finde på russian dating sider. Flere af siderne har også en del brugere, der kommer fra omkringliggende lande, såsom de baltiske lande. Baltiske kvinder minder på flere punkter om de russiske, men har alligevel deres egne træk og særlige kulturer med i bagagen.
Der er ikke så langt fra Danmark til Estland, Letland og Litauen, så hvis du synes, det er lidt for uoverskueligt at få en kæreste i Rusland, kan du med fordel kigge efter skønne baltiske kvinder.

Hvilke russian dating sider findes der?

Online dating kan være noget af en jungle. Der findes enormt mange datingsider, der enten er meget brede eller som har et mere snævert fokus. Er det lige præcis russian dating, du er interesseret i, har du også flere sider at vælge imellem. Bl.a.:

RussianCupid

Denne side er oplagt, hvis du er nybegynder, når det kommer til at date russiske kvinder. Det er nemlig en af de største sider med mere end 1,5 mio. medlemmer. Det er helt gratis at oprette en profil og klikke rundt på hjemmesiden, men vil du kommunikere med kvinderne, skal du betale for et premium medlemskab.
En stor fordel ved RussianCupid er, at hjemmesiden kommer fra den anerkendte og meget store virksomhed CupidMedia, der står bag en lang række dating sider. Du kan altså trygt stole på denne side, og du får både en sikker oplevelse og god kundeservice, når du benytter dig af den. Desuden har siden kun fokus på at matche russiske kvinder med udenlandske mænd f.eks. fra Danmark.

Single Russian Woman

Single Russian Woman har eksisteret siden år 2002, så den har efterhånden rigtig mange år på bagen. Det betyder også, at der gennem tiden er kommet masser af brugere til, så du har rig mulighed for at møde en sød russisk kvinde på denne side.
Ligesom RussianCupid er Single Russian Woman en international side, hvor kvinderne er interesserede i at møde udenlandske mænd.
På forsiden kan du læse flere brugeres succeshistorier om at finde kærligheden gennem netop denne side.

InternationalCupid

Godt nok er InternationalCupid ikke en decideret russian dating side, men en mere generel side til international dating. Siden har dog virkelig mange russiske medlemmer, så derfor bør den nævnes alligevel. Her kan du møde russiske kvinder, der bor overalt i verdenen. Du kan også vælge at udvide din horisont lidt og snakke med kvinder fra andre lande end Rusland. Måske er det i virkeligheden en baltisk kvinde eller en kvinde fra Sydeuropa, der bliver dit livs kærlighed.
InternationalCupid er ligesom RussianCupid en del af CupidMedia. Derfor kan du trygt stole på denne side.

UkraineDate

Ukraine er selvfølgelig et helt andet land end Rusland, men fordi landene grænser op til hinanden, vil du finde en del russiske kvinder på UkraineDate. Du vil selvfølgelig også finde mange ukrainske kvinder, men det kan sagtens være en fordel. De har mange af de samme gode kvaliteter, man typisk søger i en russisk kvinde.
På denne side kan du også oprette dig gratis, men du skal betale for dit medlemskab, hvis du vil have flere fordele som f.eks. muligheden for at kommunikere med kvinderne.
UkraineDate har også en app til Android. Med den kan du opdatere din profil, kigge på andres profiler og skrive med søde kvinder, mens du er på farten.

Hvad koster russisk dating?

På langt de fleste russian dating sider kan du oprette en profil helt gratis. Det giver dig mulighed for at snuse lidt rundt, finde ud af om du synes, siden er nem at bruge og om der er nogle interessante kvinder på siden. Hvis du gerne vil kunne skrive med kvinderne, skal du dog ofte betale for dit medlemskab. Det er forskelligt, hvor meget det koster, men det plejer ikke at være mere end et par hundrede kroner om måneden. Det er ikke meget at give for muligheden for at finde kærligheden. Nogle sider har endda rabatter, hvis du køber flere måneders eller et helt års medlemskab ad gangen.
Hvis du snakker med en sød kvinde, der bor i Rusland, og du gerne vil møde hende, kan der selvfølgelig være nogle udgifter forbundet med enten at rejse derover eller bringe hende til Danmark. Måske kan I finde en løsning, hvor I mødes et sted på midten, f.eks. i Polen. Her er det hverken dyrt at komme til eller dyrt at være. Se det også gerne som en mulighed for at få en god ferie og skønne oplevelser sammen med en dejlig kvinde.

Gode råd til russian dating

Inden du kaster dig ud i russian dating, skal du have nogle gode råd med på vejen. Vi har samlet tre af de bedste tips til at få succes med at date russiske kvinder.

Vis at du er stabil

Det er selvfølgelig individuelt, hvad de russiske kvinder søger i en mand, men rigtig mange af dem leder efter en stabil partner, der kan tilbyde dem et godt liv. Derfor er det en god idé at fremhæve på din profil, hvis du har et fast arbejde og bor et godt sted. Måske ejer du også dit eget hus eller har din egen bil.

Lær sproget

Russisk er et meget specielt sprog, der bruger helt andre bogstaver, end vi er vant til. Derfor kan det godt virke som noget af en udfordring at skulle lære russisk. Udfordringer kan dog også være spændende, og hvis du bare kan sige et par sætninger på russisk, kan det blive meget nemmere for dig at kommunikere med kvinderne på russian dating sider. Det er nemlig ikke dem alle, der er særligt gode til engelsk.

Pas på med at overføre penge

Der er desværre kvinder, der opretter profiler på internationale dating sider for at lokke penge ud af vestlige mænd. Derfor skal du altid være meget forsigtig med at overføre penge til en kvinde, især hvis du ikke har mødt hende i virkeligheden endnu. Måske vil hun sige, at hendes telefon er gået i stykker og hun har brug for en ny, at hun gerne vil besøge dig og mangler penge til en flybillet, eller at der en ting hun ønsker sig meget, at du køber til hende. Pas på med at falde for det. Du risikerer at hun tager dine penge, og du aldrig hører fra hende igen.

Sat gang i eventyret i dag

Det at søge efter kærligheden – og måske finde den – er et eventyr i sig selv. Eventyret bliver kun endnu større, når man udvider sin søgen til andre spændende lande.
En russisk kvinde vil kunne introducere dig for en masse spændende ting. Hun vil kunne vise dig det flotte land med masser af seværdigheder og skøn natur, og hun vil kunne servere lækre lokale retter for dig, du aldrig havde kunne opstøve herhjemme i Danmark.
Det er nemt at oprette en profil på en russian dating side, og opretter du dig på flere sider, har du endnu større chancer for at møde din næste russiske kæreste.
Der er ingen grund til at vente. Gå ind og opret dig på de sider, vi har nævnt i oversigten og sæt gang i dit livs største eventyr allerede i dag.