Single.dk

Find en kæreste hos datingsiden Single.dk

Høj Trustpilot bedømmelse!

 199 kr./mdr.
Plusprofil
 40.000
Medlemmer
 Ja
Gratis profil
 18 år+
Målgruppe

Om Single.dk:


Single.dk

Er du single og drømmer om kærligheden? Så er det bare med at komme i gang med single dating hurtigst muligt. Der er efterhånden så mange nichedatingsider på internettet, at en datingside som Single.dk er tiltrængt. Her handler det hverken om sexdating eller utroskab, men blot helt almindelig kærlighed.

Single.dk er blandt de største dating sider i Danmark, og det er ikke helt uden grund. Både har de eksisteret nærmest lige siden internettets udbredelse, og så er dens almindelighed tiltrækkende for mange danskere.

Derudover har den populære datingtjeneste en utrolig brugervenlig platform. Og når man smider en veludviklet algoritme til matchmaking oven i hatten, så får man en datingside, der leverer hvad den lover: Kærlighed til helt almindelige danskere.

Læs med videre i vores anmeldelse af Single.dk, og bliv klogere på, om det er den rette datingside for dig. Har du ikke tid til at læse resten af teksten? Så får du her en kort opsummering af hovedpunkterne:

Single.dk tilbyder en gratis profil

Online dating er fantastisk på mange punkter. Det behøver ikke at tage mere et par sekunder at komme på de første mange fordele:

 • Man kan date 24/7
 • Man behøver ikke at bekymre sig om altid at se godt ud
 • Man kan lære en person at kende inden man mødes
 • Man kan møde andre personer end dem, der kommer på det lokale diskotek
 • Man behøver ikke at lade sig hæmme af generthed

Den eneste helt store ulempe er dog, at det ofte koster penge at komme i gang med dating via internettet. På Single.dk behøver du ikke at betale penge fra start. Du kan nemlig starte med at oprette en gratis profil, som du kan bruge til at udforske datingsiden. Her kan du klikke dig rundt mellem profiler, opleve de forskellige funktioner og muligheder, og så videre.

Hvis du herefter beslutter dig for, at Single.dk er den helt rette side for dig, så kan du blive et betalende medlem. Dette giver dig lov til at kontakte de andre singler på siden, så du kan komme i gang med kærligheden igen.

Hvad koster et medlemskab på datingtjenesten?

Men hvad er priserne for et Single.dk medlemskab? Det kan variere alt efter dit abonnement. Vælger du at betale med et almindeligt betalingskort, som eksempelvis Dankort, MasterCard eller VISA, så lyder prisen således:

 • Ved betalingskort: Første måned 19 kroner, herefter 199 kroner / md.

Vælger du i stedet at betale med SMS bliver det en anelse dyrere. Samtidig skal du være opmærksom på, at dette kun er muligt, hvis du har godkendt SMS-betaling hos dit teleselskab.

 • Ved SMS: 90 kroner / 14 dg.

Ligegyldig om du vælger at betale med betalingskort eller med SMS, så fornyes medlemskabet automatisk hver måned. Pengene bliver altså trukket automatisk fra din konto indtil du aktivt går ind og afmelder dit abonnement på Single.dk. Dette er almindelig praksis på tværs af online datingsider.

Single.dk prioriterer naturligvis din sikkerhed, og du bør derfor ikke bekymre dig om, hvorvidt dine kortoplysninger bliver behandlet sikkert. Når du betaler med betalingskort, foregår det krypteret gennem tredjepartsselskabet DIBS, som specialiserer sig i at tilbyde online betalingsløsninger.

Hvad siger andre brugere på Single.dk på Trustpilot?

Hvis du tidligere har undersøgt forskellige datingsider, vil du vide, at udmærkede tjenester, har masser af dårlige anmeldelser. Dette skyldes ofte, at brugere kan være bitre over deres manglende held i kærlighed. Derfor kan det hurtigt blive en anelse kompliceret at spotte, hvilke anmeldelser, der er baseret på reelle erfaringer, og hvilke, der blot er utilfredse med ikke at have fundet en kæreste.

Når det så er sagt, så har Single.dk fået rigtig gode anmeldelser sammenlignet med andre tjenester. Med et gennemsnit på 3,5 stjerner baseret på 1.309 anmeldelser, klarer datingtjenesten sig særdeles godt. Faktisk er der 71 procent af brugerne, der har givet 4 eller 5 stjerner, hvilket må sige at være fornuftigt for en side som Single.dk.

Brugerne roser Single.dk for mange ting, herunder:

 • At de er hurtige til at fjerne falske profiler
 • At siden har en veludviklet matchmaking-algoritme
 • At siden er nem og overskuelig at benytte
 • At der er meget aktivitet
 • At det er et godt alternativ til øvrige datingsider i Danmark

Men det er naturligvis ikke alt sammen guld og grønne skove. Single.dk får også stryg af nogle enkelte brugere, der mener at:

 • Abonnementet er en anelse for dyrt (det er på niveau med lignede datingsider)
 • Matchmakingsystemet er for avanceret, og kan gøre det besværligt at finde den helt rette partner
 • Der er lidt for mange inaktive profiler

Som sagt, er det dog en af de datingsider, der klarer sig bedst på Trustpilot – og det er en blåstempling i sig selv.

Antal brugere på Single.dk

Antallet af medlemmer på Single.dk er desværre ikke offentligt tilgængeligt. Derfor kan vi ikke give et præcist antal, men vi kan i stedet fortælle at Single.dk har:

 • 30.000+ ”synes godt om” på Facebook
 • 1.300+ anmeldelser på Trustpilot
 • 1.500+ følgere på Instagram
 • 21 års erfaring

Man bør samtidig tage højde for, at det kun er en brøkdel af medlemmerne, der ønsker at tilkendegive, at de bruger en online datingportal. Derfor kan vi vist roligt sige, at Single.dk er blandt de største og bedste løsninger for danske singler, som gerne vil i gang med online dating.

Derudover er det også vigtigt at huske, at kvantitet ikke altid er bedre end kvalitet. Datingsider, der reklamerer med høje medlemsantal, døjer typisk med mange inaktive brugere. Som vi læste tidligere, er det en af de ting, som Single.dk er rigtig gode til at undgå. De arbejder nemlig aktivt med at fjerne inaktive brugere på platformen. Det er positivt for dig, da du slipper for at spilde din tid på at skrive søde beskeder til medlemmer, der aldrig tjekker deres profil.

Endelig kan vi konstatere, at en 21 år gammel datingside, kun eksisterer, hvis der kommer penge i kassen. Og det gør der tydeligvis. Single.dk har eksisteret siden 1999, og har fortsat budgettet til at kunne have kontorer i Danmark, Storbritannien og Ukraine og til at køre store markedsføringskampagner. Der er altså andre end dig, der betaler for et medlemskab – hvilket vil sige, at der er andre end dig, der drømmer om at finde kærligheden via Single.dk.

Kundeservice hos Single.dk

Er du nysgerrig på, hvilken slags kundeservice Single.dk kan tilbyde dig som medlem? Så læs med her. De har nemlig et helt hold af søde medarbejdere, som sidder klar til at hjælpe dig alle ugens 7 dage.

Og ikke nok med det, så står de også for at arrangere events for deres medlemmer, så man ikke behøver at gemme sig bag en skærm, når man skal date. Disse events er en fantastisk måde at kombinere online dating med traditionel fysisk dating.

Endelig, har de også en blog og en chatfunktion, der kan give dig gode råd med på vejen. Ligegyldig om det er i forbindelse med din første date eller om det er fordi du har problemer med hjemmesiden.

Single.dk kan altså mere end bare at være en platform, hvor du kan møde andre mennesker. De kan nemlig også:

 • Yde kundeservice 7 dage om ugen
 • Hjælpe dig med at dulme nervøsiteten inden første date
 • Invitere dig til arrangementer for andre singler

Var Single.dk ikke noget for dig - så vil en af nedenstående måske...

Find en kæreste hos datingsiden Victoria Milan

Høj Trustpilot bedømmelse!

 199 kr./mdr.
Plusprofil
 254.000
Medlemmer
 Ja
Gratis Profil
 18 år+
Målgruppe
Find en kæreste hos datingsiden Senior.dk

Høj Trustpilot bedømmelse!

 69 kr./mdr.
Plusprofil
 119.000
Medlemmer
 Ja
Gratis Profil
 50 år+
Målgruppe
Find en kæreste hos datingsiden Match.com

Høj Trustpilot bedømmelse!

 79 kr./mdr.
Plusprofil
 300.000
Medlemmer
 Ja
Gratis Profil
 18 år+
Målgruppe
Reklameinformation