Dating.dk

Find en kæreste hos datingsiden Dating.dk

Høj Trustpilot bedømmelse!

 129 kr./mdr.
Plusprofil
 450.000
Medlemmer
 Ja
Gratis profil
 18 år+
Målgruppe

Om Dating.dk:


Dating.dk

Er du single og klar til at finde kærligheden online? Og må det gerne være på en datingside, som du er sikker på, er brugervenlig og har mange medlemmer? Så er dating.dk som Danmarks største og ældste datingside i Danmark lige noget for dig.

Datingsiden har været aktiv siden de sene 90’ere og er derfor en solid spiller på det online datingmarked. Både design, nytænkning og funktioner er fulgt med tiden. Så det er en topmoderne datingside med alle de funktioner, som du forventer dig af en professionel side for dating.

Dating.dk er en meget rummelig datingside og sætter derfor ikke nogen begrænsninger i forhold alder eller type. Vil du derfor bare gerne have en god mulighed for at finde kærligheden er siden altså noget for dig!

Læs med videre i vores anmeldelse af Dating.dk og se, om det er den rette datingside for dig til at finde kærligheden.

450.000 medlemmer

Dating.dk er en side med plads til alle, der søger kærligheden og gerne vil gøre det gennem chats og fysiske møder. Den blev startet helt tilbage i 1998 og er siden vokset i både størrelse og popularitet.

Det er derfor tydeligt, at dating.dk matcher efterspørgslen, der er for online dating. For siden 1998 har hele 450.000 medlemmer oprettet sig på siden. Det gør siden til en af de absolut største i Danmark med fantastiske muligheder for at finde kærligheden til følge.

På datingsiden kan du finde:

 • Fraskilte
 • Enlige med børn
 • Personer, der søger nye venskaber
 • Unge singler
 • Modne singler
 • Ældre singler
 • Personer, der er i åbne forhold

Dating.dk er derfor en meget rummelig datingside med plads til og mulighed for at søge netop det, du gerne vil have. Moderne relationer og parforhold er meget forskellige og med hele 450.000 medlemmer, burde det være muligt at finde en eller flere, der søger samme konstellation i et parforhold, som du gør.

Når det så er sagt, kan det store antal af medlemmer også være med til at gøre din søgen efter kærlighed lidt mere uoverskuelig, da der netop er så mange forskellige typer og aldersgrupper.

Hvilke muligheder er der på datingsiden?

Som bruger af Dating.dk kan man forvente en brugervenlig hjemmeside, hvor du med det samme får adgang til en online verden af personer, der er i samme situation som dig. Altså personer, der leder efter den store kærlighed. Det gælder uanset, hvor gammel du er, hvilke interesserer du har samt hvilken seksuel præference, du har.  Du vil altid kunne finde ligesindede på Dating.dk.

Når du opretter dig som medlem hos datingsiden, kan du forvente at komme i kontakt med glade, nysgerrige og eventyrlystne mennesker, som bare gerne vil lære nogle nye mennesker at kende i håb om, at den eneste ene gemmer sig iblandt. For at komme godt i gang får du foræret en række værktøjer, der skal til for, at du kan komme i gang med at date hurtigst muligt.

Du har derfor et væld af muligheder, hvor du blandt andet kan gøre brug af følgende funktioner:

 • Deltag i singleevents
 • Brug deres matchmakingsystem
 • Søg efter singler i nærheden af dig
 • Chat med potentielle dates
 • Se hvem du matcher med, og hvem der viser dig interesse
 • Finde netdatingtips
 • Læs horoskoper
 • Spille spil sammen med andre

Der er næsten ikke de muligheder, du ikke kan finde hos Dating.dk. Det er en tydeligt professionel datingside, som gør sit til at hjælpe dig videre med dit kærlighedsliv.

Kan man oprette en gratis profil?

Er du typen, der gerne vil se og mærke på ting, inden du giver nogle penge for det? Det kan du også hos Dating.dk, hvor du kan oprette en gratis profil. Med den gratis profil kan du både benytte dig af universet på din computer, ligesom du kan benytte dig af den populære app, som de også har oprettet. Nemmere bliver det ikke at finde ud af, om datingsiden er noget for dig.

Med en gratis profil kan du:

 • Oprette en profil
 • Benytte dig af deres app
 • Finde singler i nærheden
 • Deltage i events
 • Bruge matchmakingsystemet
 • Besøge andre profiler

En gratis profil har naturligvis nogle begrænsninger. Derfor tilbyder de også et betalt medlemskab med flere funktioner og fordele, som hedder PlusProfil.

Med en PlusProfil kan du:

 • Læse og svare på beskeder
 • Se, hvem der besøger din profil
 • Se, hvem der viser interesse for dig
 • Se, hvem du bliver matchet med
 • Se, hvornår dine beskeder bliver læst

PlusProfilen giver dig også den fordel, at du får ekstra visninger i søgeresultaterne. Det betyder, at der er større chance for, at den rette person finder dig, da du bliver vist oftere. Det kan derfor godt være godt givet ud med en PlusProfil, hvis du længe har ledt efter kærligheden.

Du bestemmer dog til enhver tid, om du vil betale for medlemskabet, som koster 129 kroner om måneden.

Hvordan er kvaliteten af profilerne?

Mange datingsider har desværre fået ry for at have mange falske profiler eller robotter på deres sites. Det er ærgerligt, da det ødelægger oplevelsen for mange, da de ikke kan stole på dem, der skriver.

Det behøver du dog ikke være bange for hos Dating.dk, da det er en datingside, der scorer højt i professionalisme. En af de ting der gør, at falske profiler får det svært er, at der på profilerne sal udfyldes et minimum af karakterer på profilen. Det betyder, at hverken du eller andre kan oprette en tom profil – det er en god kvalitet, da det enten gør det nemt at spotte falske profiler eller gør det nemmere at finde en, som du matcher med. Med en profiltekst har du nemlig mere end bare billedet at forholde dig til – og det er en god ting.

Kvaliteten af brugerne er derfor høj. Det kan dog ikke undgås at falske profiler eller robotter får sneget sig ind i systemet. Men så længe du tager dine forholdsregler, bør du være godt sikret i din jagt på kærligheden.

Hvad er den typiske alder for brugere på Dating.dk?

Når du skal oprette dig på en online datingside, er det helt naturligt gerne at ville vide, hvordan gennemsnitsalderen er, da det har stor betydning for dine chancer for at finde kærligheden. Hos dating.dk ligger den gennemsnitlige alder typisk på omkring 30 år.

Med det sagt er det en gennemsnitsalder, hvorfor det også betyder, at der både er brugere et stykke under 30 år, ligesom der også er en gruppe af mennesker, der befinder sig et godt stykke over.

Hvis du er senior, er der dog større chance for, at du finder kærligheden på en af de datingsider, der har specialiseret sig i dating for seniorer. Det gør i hvert fald din søgen nemmere, da der her vil være flere på din alder. Men er du 20+ – 40+ bør der være gode muligheder for at finde ligesindede med samme interesse, alder eller seksuelle præferencer som dig.

Det er meget almindeligt, at der på de store datingsider er en forholdsvist lav gennemsnitsalder, da folk i slutningen af tyverne og starten af trediverne typisk er blevet klar til at få børn, blive gift og hvad der nu ellers følger med. Mange har travlt i hverdagen med gode jobs og mange venskaber, hvorfor det giver god mening også at date der, hvor man alligevel har al kommunikation: På telefonen.

Datingsiden scorer højt på Trustpilot

Datingsiden har som sagt eksisteret siden 1998. En af grundene til at den fortsat kan eksistere den dag i dag og være en af de mest populære datingsider er, at den scorer rigtig godt og højt på anmeldelser på Trustpilot.

Med 2.837 anmeldelser og mere end fire stjerner i skrivende stund, må der være noget om, at dating.dk er en fantastisk side at benytte til at finde kærligheden med. Langt de fleste af anmeldelserne er positive, hvilket er rigtig godt i forhold til branchen, hvor brugerne nemt kan lade anmeldelserne styre af deres følelser.

På Trustpilot er der blandt andet to brugere, der skriver:

Dating.dk er en let tilgængelig datingside, hvor profilerne vises med en god oversigt, mulighed for at skrive en fritekst om værdier og interesser, og så vises der forskellige profil ”appetitvækker” på startsiden. Dating.dk er meget brugervenlig”.

”Det har været en dejlig oplevelse at være på dating.dk. Jeg har fundet den eneste ene og dating.dk har levet op til forventningerne”.

Disse typer af anmeldelser er der mange på Trustpilot, hvilket bevidner om, at datingsiden er reel, professionel og tager sine brugere seriøst. Du bør derfor sagtens kunne stole på, at kærligheden for dig starter hos Dating.dk.

God mulighed for at finde kærligheden online

Hvis du ikke har prøvet online dating før, virker Dating.dk til at være et rigtig godt sted at starte. Ifølge mange af anmeldelserne på Trustpilot er det i hvert fald lykkedes for mange at finde en kæreste eller komme på gode dates, som de har kunne arbejde videre på efterfølgende.

Det er netop det, der er meningen med et online datingunivers. Hvis du derfor har mod på at kaste dig ud i det og tage imod en masse positive og nysgerrige henvendelser fra mænd eller kvinder, er Dating.dk et godt sted at starte.

Med events for singler, gode råd via deres blog og en god kundeservice, virker de til at have skabt et ret godt fundament for deres medlemmer, hvilket særligt er vigtigt, når du giver dig i kast med online dating første gang eller har haft mindre succesfulde oplevelser andre steder.

Ud fra anmeldelser, brugervenligheden og deres sammensætning af funktioner, tør vi derfor godt anbefale Dating.dk som stedet for dig at finde en eller flere gode dates. Om ikke andet er det bedste, der kan ske, at du rent faktisk finder en, du gerne vil dele resten af livet med.

Var Dating.dk ikke noget for dig - så vil en af nedenstående måske...

Find en kæreste hos datingsiden Senior.dk

Høj Trustpilot bedømmelse!

 69 kr./mdr.
Plusprofil
 119.000
Medlemmer
 Ja
Gratis Profil
 50 år+
Målgruppe
Find en kæreste hos datingsiden Victoria Milan

Høj Trustpilot bedømmelse!

 199 kr./mdr.
Plusprofil
 254.000
Medlemmer
 Ja
Gratis Profil
 18 år+
Målgruppe
Find en kæreste hos datingsiden Match.com

Høj Trustpilot bedømmelse!

 79 kr./mdr.
Plusprofil
 300.000
Medlemmer
 Ja
Gratis Profil
 18 år+
Målgruppe
Reklameinformation