Sugardating

Sugardating: Er du nysgerrig på, hvad sugardating egentlig går ud på, hvad end du er mand eller kvinde, guider vi jer igennem starten på et eventyr

Find en kæreste hos datingsiden Victoria Milan
 199 kr./mdr.
Plusprofil
 254.000
Medlemmer
 Ja
Gratis Profil
 18 År+
Målgruppe
Find en kæreste hos datingsiden Scor.dk
 83 kr./mdr.
Plusprofil
 120.000
Medlemmer
 Ja
Gratis Profil
 18+ År+
Målgruppe
Find en kæreste hos datingsiden Sexhunt
 59 kr./mdr.
Plusprofil
 200.000
Medlemmer
 Ja
Gratis Profil
 18 År+
Målgruppe
Find en kæreste hos datingsiden Sexhunt
 59 kr./mdr.
Plusprofil
 200.000
Medlemmer
 Ja
Gratis Profil
 18 År+
Målgruppe
Find en kæreste hos datingsiden Scor.dk
 83 kr./mdr.
Plusprofil
 120.000
Medlemmer
 Ja
Gratis Profil
 18+ År+
Målgruppe
Find en kæreste hos datingsiden Victoria Milan
 199 kr./mdr.
Plusprofil
 254.000
Medlemmer
 Ja
Gratis Profil
 18 År+
Målgruppe
Er du nysgerrig på, hvad sugardating egentlig går ud på, kan du blive meget klogere her. Det er en datingform der er genstand for megen opmærksomhed, så sæt dig godt ind i, hvad det vil sige at sugardate.

Hvad er sugardating?

Tjaa, sugardating er et flittigt debatteret emne, hvortil der er utallige holdninger. Egentlig defineres sugardating som et forhold, hvor en ældre person giver en ung person gaver i bytte for selskab og intime ydelser.  Mange tænker nok, at sugardating er en ny opfindelse, men det er det absolut ikke. I flere århundreder har primært mænd haft en forkærlighed for yngre kvinder og vice versa. Dengang var det helt normalt for både kongelige, adelige og rigmænd at have en yngre elskerinde, som blev overøst med gaver og penge.  Sugardating i sin oprindelige form hed naturligvis ikke sugardating. Det er et udtryk, eller et label om man vil, som først er kommet til for en ti til tyve år siden. Tiderne skifter og det samme gør kønsrollemønsteret, ligeberettigelse og frigørelse. Det er i manges øjne den helt rigtigt udvikling, men derfor findes der stadig både mænd og kvinder, der ikke bifalder denne udvikling. I dag er kvinder både mere veluddannede og selvforsørgende. Derfor er det ofte disse kvinder, der sætter spørgsmålstegn ved sugardatingens eksistensberettigelse. Sugardating er som oftest kendetegnet ved uforpligtende sex, altså ikke et forhold der udvikler sig til, at man flytter sammen, bliver gift og får børn. Det er en slags quid pro quo forhold, altså noget for noget, hvor begge giver hinanden noget forskelligt. 

Er sugardating overhovedet lovligt?

Ja, sugardating er helt sikkert lovligt, på lige fod med alle andre former for dating og samvær. Så længe du sikrer dig at din partner er over den seksuelle lavalder og giver samtykke, er der intet forbudt i sugardatingens verden. Om det er velset, er en hel anden historie. De lidt uheldige udtryk som Sugarbaby, Sugardaddy og Sugarmama er nok med til, at mange synes, at sugardating er forkert. Det giver nogle lidt forskruede referencer til ord, der hører sig familielivet til. Mor, far og barn i en seksuel eller intim sammenhæng, giver nogle uhensigtsmæssige konnotationer. Når det er sagt, er der et kæmpestort marked for sugardating, uanset om du i sugar verdenen er baby, daddy eller mama. Hele sugar konceptet hviler på det faktum, at den ældre part byder ind med penge og gaver, mens den yngre part byder ind med intimitet og seksuelle ydelser. Begrebet er desuden udvidet med tiden, til netop at omfatte alle former for sugardating mellem begge eller samme køn. Så selv om mange fordømmer sugardatings eksistens, er den sandsynligvis ikke lige sådan at komme af med.     

Sugardating for mænd

Sugardating for mænd kan foregå på to måder. Det kommer an på om du er en ung mand, der søger en ældre kvinde eller mand. Så er du en sugarbaby, der søger forkælelse og en eller anden form for samvær af varierende intimitet med en sugarmama eller sugardaddy. Søger du de modne damer, skal du finde en sugarmama og søger du de modne mænd, skal du finde en sugardaddy. Er du en voksen mand, med midlerne i orden, der søger efter en ung pige eller dreng, skal du finde en sugarbaby, som du kan forkæle og give gaver. Når du finder det rette match, vil du være sugardaddy i jeres forhold. Der er dig, der giver gode oplevelser og lækre gaver eller penge til din sugarbaby. Din sugarbaby giver dig ungdommens umiddelbare glæde og ubekymrede uskyld og inviterer dig på intime og måske endda seksuelle stunder. Husk at ligegyldigt om du er ung eller moden, skal det være et forhold hvor i begge er enige om præmisserne. Ellers vil du opleve, at du gang på gang bliver skuffet. Derfor er det bedst at være helt ærlig i din søgen, for på den måde kan du tiltrække den partner, der er helt perfekt for dig. 

Sugardating for kvinder

Der er to måder, du som kvinde kan sugardate på. Det kommer helt og holdent an på, om du er en sugarbaby eller en sugarmama.  Er du den unge kvinde, der søger et forhold til en ældre mand eller kvinde, er du en sugarbaby, som søger efter en sugardaddy eller sugarmama. Det vil sige, at det er dig, der tilbyder det ungdommelige, ubekymrede og uskyldige sind og samvær til en ældre partner.  Til gengæld giver din sugardaddy eller sugarmama dig gaver. Måske i form af spændende rejser, besøg på dyre restauranter, flotte smykker eller penge. Det er nogle af de ting, du har i vente som sugarbaby. Er du en sugarmama, der søger en ung dreng eller pige til intime stunder, så skal du søge efter en sugarbaby. Præmissen er her, at du bidrager til jeres forhold med materielle goder, oplevelser eller penge. Til gengæld får du ungdommeligt nærvær og intimitet i den grad, i aftaler for jeres forhold til hinanden.

Sugardating Danmark, her finder du de bedste sugardating sider

Vil du gerne i gang med at sugardate, er der mange muligheder for dig. Netdating er den letteste måde at starte din sugardating på. Så kan du nemlig søge efter lige den slags partner du er mest interesseret i.  Er du mest til Sex Chat til at starte med, er der fine muligheder for det også. Her har du og din potentielle partner mulighed for at lære hinanden bedre at kende, så i kan se om i vil passe til hinanden. Det er en god måde at undgå et akavet første møde på. Vi kan anbefale dig at starte med at tjekke en side som Sexhunt.dk  ud. Her handler det netop om de uforpligtende relationer, som sugardating er baseret på. Her vil du kunne finde passende partnere, uanset om du er den unge eller den velhavende part.  Selvom sugardating ikke er baseret på sex alene, er det alligevel en vigtigt del af jeres kommende relation. Derfor kan det være en stor fordel at have afklaret jeres intime og seksuelle behov, inden i bestemmer jer for at mødes. En anden dating side, der henvender sig til sugardatere er Erox.dk. Her vil du opleve et marked for de mere utraditionelle former for dating, som for eksempel at finde bollevenner eller lige netop sugardating.  Du vil opleve at brugerne på denne datingside er mere frigjorte og grænsesøgende end på mange andre sider. Det kan være en fin ting, når man søger de mere grænseoverskridende former for dating og samvær. Victoria Milan er en god dating side for dig, der søger sugardating. Det er en af de mere kontroversielle dating sider, som handler om hemmelige affærer. Det kan nemt være, at du finder en sugardate her, der allerede lever i et fast forhold, men ønsker  noget ved siden af. Her kan du opleve at finde en perfekt partner, som ønsker det uforpligtende forhold, men med masser af nærvær og generøsitet, når i er sammen. Det kan ende med at blive et match made in heaven for jer begge.  Du kan også tage et kig på alle vores dating sites, her vil du helt sikkert kunne finde mange flere gode sider, som du kan udforske.  I flæng kan vi nævne Dansk Sugar Dating, Rich Meet Beautiful, eller måske Cougar Kontakt. Mulighederne er mange, så det er bare om at komme i gang med din netdating, så du kan finde din perfekte partner til et godt og langvarigt sugar forhold.  

Sugardating pris – hvad koster det at sugardate?

Når du har fundet de datingsider, der ser ud til at være skræddersyet til dig, kan du sagtens melde dig ind, uden at det koster dig en krone. Gratis dating er nemlig en mulighed på langt de fleste dating sites.  Det er ikke sikkert du får brug for de ekstra features du får, hvis du vælger at blive plus medlem på siden. Men der er en nu alligevel en del gode fordel, som du bør kende, før du afskriver muligheden for at blive betalende medlem. Du får for eksempel
  • Mulighed for at deltage i specielle fora, hvor du bedre kan finde lige det, du søger
  • Mulighed for at tage del i events, der er målrettet din søgning efter en partner
  • Mulighed for at kunne sende mange flere beskeder til mulige partnere
Du kan på de forskellige dating sider se helt specifikt, hvad et plus medlemskab betyder for dig i din søgen efter lige netop din perfekte partner til sugardating.

Kan man sugardate flere partnere på samme tid?

Har du lyst til at udvide din horisont og din erfaring, ved at sugardate flere partnere ad gangen, er det naturligvis en mulighed, som med med de fleste andre former for dating. Der er dog nogle ting, du skal være opmærksom på, hvis du skal have succes med at date flere partnere.  Det er bedst hvis du overfor dine partnere er ærlig omkring det faktum, at du sugardater mere end en enkelt partner. Ellers kan du risikere, at dine partnere bliver kede af det, utilfredse eller måske ligefrem vrede. De kan føle sig ført bag lyset af dig, og nok med god grund. Er du forholdets sugarbaby, vil din partner måske gerne have dig for sig selv. Ved at date flere partnere, mister du ligesom den uskyldighed, som din partner er tiltrukket af. Derfor vil det nok altid være bedst at få afklaret om din lyst til at have flere partnere, er okay med din eller dine nuværende partnere.  Så længe den fælles præmis for jeres dating er overholdt og i er åbne og ærlige overfor hinanden, er der ingen fare på færde. Men så snart den ene part ændrer præmissen uden at informere den anden part, kan det gå hen og skabe problemer for jeres fortsatte dating. Så derfor, som i alt andet, kommer du længst med ærlighed.

Kan man blive afhængig af sugardating?

Er du en sugarbaby, kan du i hvert fald hurtigt komme til at vænne sig til at blive begavet både tidligt og sent. Om man kan blive direkte afhængig, er svært at sige. Måske kan man postulere, at du ikke skal sætte dig selv i en situation, hvor du bliver afhængig af de penge og gaver, som du modtager fra din partner. En økonomisk afhængighed betyder også, at jeres forhold pludselig ændrer sig. Din partner vi måske endda opleve dig som anderledes i jeres forhold, fordi du er bange for at miste ham eller hende. Eller rettere, du er bange for at miste de goder, der er forbundet med jeres sugardating. Det kan være den faktor der med til, at jeres forhold slutter. Derfor skal du være helt klar over, hvad du går ind til, når du starter med at sugardate. Al dating skal være sjovt og spændende og ikke kun for økonomisk vinding, – heller ikke sugardating. Det betyder, at du som udgangspunkt skal synes om at have en ældre partner, at du er okay med det uforpligtende aspekt i jeres dating og at du er tiltrukket af din partner. Det er ikke nødvendigvis en dyrisk, seksuel tiltrækning, du behøver at føle. Det kan være din partners intellekt, omsorg eller udseende, du tænder på, og det er helt fint. For uden nogen tiltrækning overhovedet, går du ind i sugardatingen på de helt forkerte præmisser og det bliver sjældent en stor succes for nogen.  Det samme gælder, hvis du er den modne partner. Du bør til enhver tid være opmærksom på, at din sugarbaby ikke bliver afhængig af dine gaver og dine penge. Derfor bør du give dem med omhu og omsorg for din unge partner, som ikke besidder den samme erfaring som du gør.