ShemaleSex.Dating

Find en kæreste hos datingsiden ShemaleSex.Dating

Høj Trustpilot bedømmelse!

 99 kr./mdr.
Plusprofil
 12.300
Medlemmer
 Ja
Gratis profil
 18 år+
Målgruppe

Om ShemaleSex.Dating:


ShemaleSex.Dating

Har du en fantasi om at møde en transseksuel og udleve nogle fantasier med vedkommende? Der er mange muligheder for det online og et af de steder er hos Shemalesex.dating. Det er et mødested lavet specifikt til transdating. Du kan benytte dig af sitet, hvis du selv er transkønnet og søger en, der også er det, ligesom du kan bruge det, hvis du har en hed fantasi om at finde en, der er transkønnet til seksuelle udførelser.

Der er derfor ingen tvivl om, at Shemalesex er en meget anderledes datingside og også meget nichepræget. Den er bestemt ikke for alle, og du bør kun oprette dig, hvis du har en interesse i det – for sådan er det hos de brugere, der er på siden.

Det fantastiske ved Shemalesex er, at det er en af de ganske få datingsider, der gør det muligt for transkønnede at mødes eller for andre at mødes eller chatte med en, der er. Har du derfor brug for lidt mere spænding, åbnes der om noget op for det med Shemalesex.

Datingsiden lægger primært op til, at man kan finde en potentiel sexpartner og ikke en decideret kæreste. Muligheden skal naturligvis ikke udelukkes, men det er hovedformålet med siden.

Hvordan opretter man en profil hos Shemalesex?

Det er ret nemt at oprette en profil hos Shemalesex, hvis du er interesseret i at se, hvad du kan finde af frække transkønnede. Hvad der er endnu bedre er, at det er helt gratis. Du behøver derfor ikke bruge en masse penge på at finde ud af, om det er noget for dig.

Det tager ikke særlig lang tid at oprette en profil. Faktisk kræver det kun en aktiv e-mailadresse, og at du vælger et brugernavn. Så er du faktisk i gang med at finde frække brugere.

Vil du gerne øge chancen for succes med at finde en, kan du med fordel udfylde din profil. Det er noget ikke noget, du behøver at gøre, da du godt kan være anonym. I profilteksten kan du vælge at beskrive nogle fysiske ting om dig, din geografiske placering. Det er helt op til dig, hvor meget du ønsker at røbe dig selv.

Vær opmærksom på dette med din profiltekst:

 • Teksten må ikke indeholde private kontaktoplysninger
 • Teksten må ikke indeholde en URL (f.eks. til Facebook)
 • Teksten må ikke må indeholde ulovlige, voldelige eller diskriminerende udtalelser.

Så længe du blot overholder dette, er du godt i gang med at finde sex og intime oplevelser helt uden udfordringer.

Upload også gerne et profilbillede af dig. Det gør det mere interessant for andre brugere, da de med det samme kan se, om du også er noget for dem, når det kommer til udseendet.

Der er dog nogle regler for profilbilledet:

 • Billedet må ikke indeholde voldelige, ulovlige eller diskriminerende elementer
 • Billedet må ikke være af personer under 18 år
 • Der må ikke være copyright

Billederne bliver tjekket manuelt. Så sørg for at overholde reglerne, da du ellers ikke får godkendt din profil.

Betaling med flirts

I stedet for at tilbyde brugerne muligheden for at blive premiummedlemmer, har de i stedet gjort det muligt for alle at oprette sig på Shemalesex mod i stedet at skulle tilkøbe flirts for at kunne benytte forskellige funktioner på siden.

Når du opretter en profil, får du 2 flirts helt gratis. Så kan du først lige undersøge, om hjemmesiden er noget for dig, og om du i virkeligheden gerne vil dyrke transdating. Det koster 1 flirt, når du gerne vil skrive en besked. Med flirts kan du derfor kontakte andre brugere. Når du har brugt de 2 gratis flirts, kan du tilkøbe flere. Du kan købe dem uden skjulte gebyrer, ligesom der heller ikke er noget abonnement på dem. Det er derfor meget gennemsigtigt, hvad det egentligt er, du betaler for.

Transaktionen foregår naturligvis sikkert og krypteret og kan ske med MasterCard, Visa eller Dankort. Det er en meget diskret betaling, da det ikke vil fremgå, at betalingen går til et datingsite for transkønnede. Bankmanden kan derfor ikke se, hvad det er, du laver.

Der er følgende flirtpakker:

 • Bronze flirtpakke: 10 flirts for 99 kroner
 • Copper flirtpakke: 25 flirts for 225 kroner
 • Silver flirtpakke: 50 flirts for 399 kroner
 • Gold flirtpakke: 100 flirts for 699 kroner
 • Platinum flirtpakke: 300 flirts for 1.799 kroner

Du kan frit vælge, hvilken pakke du gerne vil benytte og dermed, hvor mange penge du gerne vil bruge på at finde en sexpartner og skrive frem og tilbage med dem.

Nemt at finde andre profiler

Når du har oprettet en profil og er klar til at udforske siden, kan du finde andre brugere ved at bruge søgefeltet. Her har du også mulighed for at afkrydse, hvad du gerne vil kigge efter. Det gør det ret let at finde andre brugere, som er i din smag.

Når du bruger søgefeltet, kan du bestemme alder, område, seksualitet og endda også søge efter bestemte brugernavne. Det gør din søgning endnu nemmere blandt de mange tusind brugere. For jo mere specifik du gør den, jo mere skulle du gerne ende med at få ud af siden.

Husk på, at det ikke kun er transkønnede, der er repræsenteret på siden men også brugere, der selv leder efter transkønnede. Giv derfor ikke op, hvis du et par gange støder på profiler, som du synes er interessante, men som ikke er interesseret i dig, ganske enkelt fordi du ikke er transkønnet.

Det er umuligt at komme udenom sådanne oplevelser, da det ikke er alle, der gør det klart i deres profiltekst, om de selv er transkønnede, eller om de er på siden for at finde transkønnede. Det bedste du kan gøre, er at skrive en enkelt besked til dem, du har valgt ud og gerne vil høre nærmere fra. Så kan du hurtigst få afgjort, om de er interesserede, noget for dig, eller om det er bedre bare at gå videre og finde nogle andre profiler.

Vær tålmodig med søgningen, da det er almindeligt ikke at have held ved den første besked.

En gammeldags opsætning af hjemmesiden

Når du klikker dig ind på Shemalesex, bliver du mødt af et knapt så inspirerende webdesign. Det bærer præg af at være blevet udviklet for mange år siden, hvor webdesign endnu ikke var det, man fokuserede på. Men, det betyder ikke, at der ikke venter en masse spænding og potentielle sexpartnere. For selvom opsætningen er lidt gammeldags, er der stadig fede features at bruge og et væld af brugere at kontakte.

Overordnet set er siden meget brugervenlig og dermed nem at navigere rundt på. Man kommer meget nemt og hurtigt rundt på siden og har muligheden for at klikke sig videre til godteposen, beskedindbakke, billeder, videoer, tilkøb af flirts med flere.

Selvom opsætningen er lidt gammeldags, kan du faktisk dele frække billeder og videoer på din profil. Vil du derfor gerne give lidt af dig selv, inden du møder en potentiel sexpartner, har du altså mulighed for det. Du kan også se andre billeder og videoer.

Der er dog tænkt lidt på farverne, som er i en lækker kirsebærrød. Det skaber en erotisk og lidt eksotisk stemning på siden, hvilket netop er det, der skal være med til at få dig og andre brugere i stødet.

Pas på falske profiler

Selvom alle datingsider siger, at der ikke er falske profiler, og at de tjekker dem alle, vil der altid være nogen, der smutter gennem nåleøjet. Sådan er det også hos Shemalesex, som desværre også er ramt af folk, der opretter en falsk profil for at prøve at snyde med brugerne.

Heldigvis er det ret nemt at spotte en falsk profil, da profilteksten ofte ikke giver mening eller er meget direkte. Billederne plejer også at være lidt for gode til at være sande, og ellers er der ikke rigtig nogen sammenhæng i dem.

Bliver du derfor kontaktet af en profil, hvor du ikke er helt sikker på, om intentionerne er helt reelle, er der nogle ting, du selv kan gøre for at passe på dig selv. Er der bagefter den mindste tvivl eller dårlige mavefølelse, bør du med det samme stoppe kontakten, så du ikke får brugt en masse flirts på absolut ingenting. Det er der vitterligt ikke nogen grund til.

Du kan også ofte spotte en falsk profil ved, at samtalerne ikke nødvendigvis hænger sammen, eller du bliver spurgt meget direkte om nogle ting.

Så vær opmærksom for de falske profiler er der.

God support

Det er vigtigt med en god support og kundeservice på et datingsite. For der dukker som regel spørgsmål op omkring brugen af sitet, flirts eller de features der ellers er. Du skal endeligt ikke holde igen med at kontakte support, hvis du har spørgsmål eller oplever problemer, når du bruger det.

For der sidder søde kundeservicemedarbejdere klar til at hjælpe dig, uanset om det drejer sig om anmeldelse af en falsk profil, brugen af sitet eller hvordan du sletter din profil igen, hvis ikke det alligevel var noget for dig med Shemalesex.

Du kommer i kontakt med dem ved at klikke på ”Support” i footeren. Her bliver du ledt videre ind på en side med en kontaktformular, hvori du kan skrive hvad dit problem er. Inden for ganske få dage modtager du et svar på din mail. Du kan derfor ikke få hjælp til noget akut, og må derfor selv finde ud af det, hvis ikke du kan vente.

Men har du tålmodigheden til at vente, venter der dig en god oplevelse og et grundigt svar, da de går højt op i, at deres brugere får en god og varm oplevelse.

Er mine oplysninger hos Shemalesex beskyttet?

Selvom datingsiden ser en anelse gammel ud, kan du være helt rolig ved at benytte den. Alle informationer om dig ved oprettelsen er helt fortrolige og beskyttede. Det samme gælder, når du foretager et køb af flirts. Der bliver ikke givet nogen oplysninger videre om dig, da det at date på et site som Shemalesex er meget personligt.

Du har også mulighed for at oprette dig med et brugernavn, som gør dig anonym, ligesom du heller ikke behøver uploade et billede. Ønsker du derfor ikke, at risikoen for at naboen finder dig på siden er der, kan du altså blot lade være med at uploade et billede.

Husk aldrig at give dine personlige oplysninger ud til nogen, du ikke kender. Selvom du måske har skrevet sammen med en bruger i lang tid, bør du ikke give oplysninger, som vedkommende kan bruge til at finde dig. Du kan aldrig være sikker på, hvem vedkommende er, og hvad han eller hun vil bruge oplysningerne til. Tænker du blot over det, er dine oplysninger altid beskyttet på bedst mulige måde.

Hvad siger brugerne på Trustpilot?

Det er altid rart at tjekke et datingsite ud, inden man opretter sig, så man er sikker på, at det er reelt og ikke bare en pengemaskine. Derfor ville det også være godt, hvis man kunne tjekke Shemalesex ud på Trustpilot. Dette kan dog desværre ikke lade sig gøre, da de ikke har oprettet en profil hos Trustpilot.

Derfor er det ikke muligt for dig at finde ud af, hvad andre brugere synes om siden, og om de egentligt har fået noget ud af den. Det er meget beklageligt, men det bør ikke få dig til at stoppe helt op og droppe tanken om at finde en transkønnet sexpartner. For i og med at det er gratis at oprette sig, kan du ret hurtigt selv finde ud af, hvad du synes.

Brug gerne nogle dage på at kigge siden igennem, finde brugere og se, om det i virkeligheden er noget værd, inden du bruger penge på at skrive med nogen. Dermed behøver du reelt set ikke at benytte dig af Trustpilot. Det ville selvfølgelig være rart at kunne bruge i forhold til dine egne forventninger – omvendt er det nu endnu mere spændende, fordi du ikke ved, hvad du skal regne med.

Husk altid at tage dine forholdsregler, så du får succes med online dating og ikke bliver udnyttet.

Var ShemaleSex.Dating ikke noget for dig - så vil en af nedenstående måske...

Find en kæreste hos datingsiden Victoria Milan

Høj Trustpilot bedømmelse!

 199 kr./mdr.
Plusprofil
 254.000
Medlemmer
 Ja
Gratis Profil
 18 år+
Målgruppe
Find en kæreste hos datingsiden Senior.dk

Høj Trustpilot bedømmelse!

 69 kr./mdr.
Plusprofil
 119.000
Medlemmer
 Ja
Gratis Profil
 50 år+
Målgruppe
Find en kæreste hos datingsiden Match.com

Høj Trustpilot bedømmelse!

 79 kr./mdr.
Plusprofil
 300.000
Medlemmer
 Ja
Gratis Profil
 18 år+
Målgruppe
Reklameinformation