PartnerMedNiveau

Find en kæreste hos datingsiden PartnerMedNiveau

Høj Trustpilot bedømmelse!

 309 kr./mdr.
Plusprofil
 120.000
Medlemmer
 Ja
Gratis profil
 28 år+
Målgruppe

Om Partner Med Niveau:


PartnerMedNiveau

Er du på jagt efter en datingside, hvor du har mulighed for at finde potentielle dates, der matcher dig selv i forhold til uddannelse, interesser og personlighedstræk? Hvis du sidder og tager dig selv i at nikke, er PartnerMedNiveau.dk den datingside, som du skal prøve lykken hos.

I dag er der mange muligheder for at finde kærligheden. Så mange at det næsten kan være umuligt at beslutte sig for, hvor man skal lede efter den. Hvis du sidder med den følelse og egentligt bare gerne vil have en seriøs platform, som udgangspunkt for din søgen, er det PartnerMedNiveau.dk du skal oprette dig hos.

Som navnet antyder, finder du på denne datingside kun mennesker, der er interesseret i seriøs og moden dating, hvilket du også klart mærker, så snart du er oprettet som medlem. Der burde derfor være en rigtig god chance for, at du finder manden eller kvinden i dit liv hos PartnerMedNiveau.dk.

Hvad er PartnerMedNiveau.dk?

PartnerMedNiveau er en datingside til singler, der gerne vil have seriøse og langvarige forhold. Det er et mødested for voksne og veluddannede singler, som giver medlemmerne mulighed for at finde en partner eller en ven, der passer til dem i forhold til uddannelsesniveau, interesser og personlighedstræk.

Du har derfor mulighed for at finde:

 • Seriøse dates
 • Seriøse partnere
 • Medlemmer, med samme interesser som dig.
 • Bekendtskaber, med samme interesser og uddannelse som dig.

PartnerMedNiveau gør nogle helt andre ting end mange andre datingsider gør. De tilbyder blandt andet et matchmakingsystem, hvis udgangspunkt er forskning i forhold og kompatibilitet mellem mennesker. Det betyder, at du med hjælp fra dette værktøj, bliver hjulpet på vej til målrettede og passende partnerforslag, som alle lever op til dine krav.

Mange har allerede oprettet en bruger hos PartnerMedNiveau – faktisk har 120.000 danskere oprettet sig. Det giver derfor en stor og reel chance for at finde en seriøs date eller en potentiel kæreste med interesse i et langvarigt forhold.

Hvem henvender datingsiden sig til?

PartnerMedNiveau.dk er henvendt til singler, der gerne vil indlede seriøse og langvarige forhold. Langt de fleste, der opretter sig på datingsiden, er 28+ og helt op til 70 år gamle. Den yngste aldersgruppe er derfor skåret fra, hvilket giver langt bedre muligheder for at finde en, der gerne vil have det samme ud af et forhold som dig.

Er du selv akademiker, har du god chance for at møde en, der også er det, da medlemsbasen ifølge dem selv består af 65% akademikere. Muligheden for at møde en ligesindet er derfor i høj grad til stede!

Datingsiden henvender sig derfor til dig, der gerne vil:

 • På seriøse dates
 • Finde en kæreste
 • Have et seriøst og langvarigt forhold
 • Finde en kæreste med samme uddannelsesniveau

Det gode ved at målgruppen er så skarpt defineret i modsætning til de store datingsider er, at du ikke skal være nervøs for at bruge en masse spildtid. Alle der opretter sig, ønsker at finde en partner, der gerne vil indlede et langvarigt forhold. Derfor bliver du ikke mødt med useriøse henvendelser, når du opretter dig.

Hvilke muligheder er der på PartnerMedNiveau?

Begynder du at få en fornemmelse af, at datingsiden her godt kunne være det helt rigtige sted for dig at finde kærligheden? Så bliver du sikkert endnu mere overbevist, når du finder ud af, hvilke muligheder du har som medlem af PartnerMedNiveau.

Dine muligheder er:

 • Individuelle partnerforslag
 • Videnskabeligt baseret personlighedsprofil
 • Send og modtag spørgsmål
 • Se besøgende på din profil
 • Adgang til app
 • Bekræftelse på læste beskeder

Dette er blot et udsnit af alle de muligheder du får, når du opretter dig på datingsiden. Det helt særlige ved denne datingside er netop, at du får individuelle partnerforslag baseret på matchmaking, ligesom du får en personlighedsprofil. Det er muligheder, som ikke tilbydes hos andre datingsider, og som måske kan være hele forskellen på, om du har held med at finde kærligheden eller ej.

Vigtigt at nævne er også, at de lægger vægt på kvalitet og sikkerhed. Profilerne og billederne bliver derfor kontrolleret manuelt, ligesom personlige oplysninger og billeder bliver opbevaret krypteret.

Er det muligt at få en gratis profil hos PartnerMedNiveau?

Ligesom hos mange andre datingsider, har du mulighed for at oprette en gratis profil, der ikke koster dig noget. Den gratis profil giver dig selvfølgelig ikke de samme muligheder og funktioner som en premium profil. Dog har du mulighed for at finde ud af, om platformen er noget for dig, og om du ser potentiale i at opgradere den til en premium profil.

Med en gratis profil får du:

 • Videnskabeligt baseret personlighedsprofil
 • Individuelle partnerforslag
 • Send og modtag smil, spørgsmål og ”synes godt om”
 • Upload billeder

Som du kan se, er en gratis profil et godt udgangspunkt for at finde potentielle dates eller endda en potentiel kæreste. Om du ønsker at opgradere din profil til en premium afhænger af, hvor meget du regner med, du kommer til at bruge datingsiden, og hvor stort et behov du har for de udvidede funktioner.

Om ikke andet er det altid godt at begynde med en gratis profil, så du kan blive endeligt afklaret med, hvad du skal eller ikke skal.

Hvilke fordele er der ved en premium profil?

Når du opretter et premiummedlemskab hos PartnerMedNiveau.dk får du en udvidet adgang til sitet, som giver dig ubegrænset kommunikation, opdatering om profilbesøgende og adgang til alle billeder på dine partnerforslag.

Du får med andre ord ubegrænset adgang til funktionerne, som er:

 • Videnskabeligt baseret personlighedsprofil
 • Individuelle partnerforslag
 • Send og modtag smil, spørgsmål og ”synes godt om”
 • Upload billeder
 • Ubegrænset kommunikation
 • Se alle billeder
 • Opdateringer om profilbesøgende
 • Bliv oftere foreslået for andre medlemmer
 • Fuld adgang til appen
 • Bliv verificeret medlem
 • Modtag bekræftelse på læste beskeder
 • Du kan downloade detaljeret personlighedsprofil
 • Få op til 20 ekstra partnerforslag dagligt

Som du kan se, er der en ret stor forskel på en gratis profil og et premiummedlemskab i forhold til de muligheder, der er.

Prisen for en premium profil er noget dyrere hos PartnerMedNiveau sammenlignet med andre datingsider.

Det koster derfor:

 • 309 DKK/md. for 6 måneder
 • 399 DKK/md. for 3 måneder
 • 699 DKK/md. for 1 måned

Som du nok har bemærket, bliver prisen væsentligt mindre, når du opretter dig for længere tid ad gangen. Hvad du har lyst til, afhænger selvfølgelig af dine behov og hvor lang tid du tror, du kommer til at gøre brug af sitet.

Hvordan opretter man en profil?

Det tager en anelse længere tid at oprette dig på PartnerMedNiveau sammenlignet med andre datingsider, da du skal udfylde en gratis personlighedstest. Det tager ikke mere end 20 minutter at oprette dig – og tiden er det værd, da du får en personlighedsprofil, du kan gå ud fra.

Du opretter dig i 6 trin:

 1. Du skal som det første oprette en profil. Det gør du på startsiden. Her udfylder du de efterspurgte oplysninger.
 2. Det næste du skal gøre er at udfylde den gratis personlighedstest. Efter det bliver du gratis basismedlem.
 3. Ønsker du at blive premiummedlem, skal du gå videre til betalingssiden ved at klikke på den grønne knap øverst på deres side, hvor der står ”Bliv premiummedlem nu”.
 4. Her vælger du den varighed, der passer dig bedst.
 5. Næstsidst vælger du betalingsmetode, udfylder dine betalingsinformationer og godkender købet.
 6. Du modtager en bekræftelsesmail med diverse oplysninger kort tid efter dit køb.

Selvom det tager lidt længere tid, er det ikke noget, der er besværligt eller bøvlet. Når du har udfyldt oplysningerne og oprettet dig, har du et godt udgangspunkt for at gå på jagt efter din næste store kærlighed.

Hvordan er anmeldelserne på Trustpilot?

Baseret ud fra anmeldelserne på Trustpilot, har PartnerMedNiveau kun fået en score på 2 stjerner ud af 5 mulige, hvilket placerer siden under middel.

Det betyder dog ikke, at du skal forvente at få en dårlig oplevelse, selvom det er det, anmeldelserne indikerer. Tværtimod. Som det ofte er med anmeldelser, gør folk det kun, hvis det de betaler for, ikke lever op til deres forventninger og giver dem frustrationer. De gør det derfor ofte ikke, når de er fuldt ud tilfredse – for det tænker de slet ikke over, da alt jo fungerer og bare kører derudaf.

Selvom de negative anmeldelser er mange, er der nu også nogle gode imellem såsom denne:

”Jeg er meget tilfreds med PartnerMedNiveau. Jeg var nået til et punkt i mit liv, hvor jeg ikke gad useriøs dating. Gennem PartnerMedNiveau og den personlighedstest de bruger, fik jeg kun relevante partnerforslag. Appen fungerede upåklageligt.
For 1 år siden mødte jeg gennem PartnerMedNiveau manden i mit liv, som jeg netop er blevet gift med. Tak til PartnerMedNiveau”.

Alt er derfor ikke kun negativt på deres Trustpilot, hvilket gerne skulle hjælpe dig til at finde frem til, om du skal prøve at oprette dig eller ej. Om ikke andet kan du altid prøve at oprette dig som gratis basismedlem. Så kan du hurtigt og nemt finde ud af, om det er noget, du gerne vil gøre mere ud af, eller om datingsiden ikke er noget for dig.

Var Partner Med Niveau ikke noget for dig - så vil en af nedenstående måske...

Find en kæreste hos datingsiden Senior.dk

Høj Trustpilot bedømmelse!

 69 kr./mdr.
Plusprofil
 119.000
Medlemmer
 Ja
Gratis Profil
 50 år+
Målgruppe
Find en kæreste hos datingsiden Victoria Milan

Høj Trustpilot bedømmelse!

 199 kr./mdr.
Plusprofil
 254.000
Medlemmer
 Ja
Gratis Profil
 18 år+
Målgruppe
Find en kæreste hos datingsiden Match.com

Høj Trustpilot bedømmelse!

 79 kr./mdr.
Plusprofil
 300.000
Medlemmer
 Ja
Gratis Profil
 18 år+
Målgruppe
Reklameinformation