NextLove

Find en kæreste hos datingsiden NextLove

Høj Trustpilot bedømmelse!

 129 kr./mdr.
Plusprofil
 100.000
Medlemmer
 Ja
Gratis profil
 30 år+
Målgruppe

Om NextLove:


NextLove

Er du enlig forælder, fraskilt, single og leder efter kærligheden? Som fraskilt eller enlig forælder kan det være svært at finde kærligheden, da en kommende partner skal acceptere, at du har et eller flere børn – og omvendt skal børnene også kunne acceptere din kommende partner. Så hvor finder du lige kærligheden henne?

Datinguniverset udvider sig hele tiden med nye og spændende dating sider for forskellige målgrupper. En af dem er datingsiden, NextLove. Denne datingside henvender sig nemlig til fraskilte eller single forældre, som er klar til at finde kærligheden igen. Datingsiden er særligt god for dig, hvis du står i den situation, da mange andre inde på NextLove kender til de frustrationer og udfordringer, der følger med, når man er fraskilt eller enlig og leder efter kærligheden.

Det gode ved at vælge en datingside som NextLove, hvis du er enlig og har barn eller børn er, at du undgår useriøse henvendelser eller at spilde tid på nogen, som faktisk ikke har lysten til at indgå i et forhold, hvor der følger børn med.

Hvad er NextLove?

Nextlove.dk er en online datingside, hvor det er muligt at finde singler, der enten er enlige forældre eller fraskilte. Formålet med datingsiden er primært at give fraskilte eller enlige forældre muligheden for at finde en partner, der er interesseret i et stabilt og langvarigt forhold, med hvad det nu indebærer af eksmænd eller børn. Det er naturligvis også muligt at finde en flirt eller sexpartner – men det er ikke det, der er hovedformålet med datingsiden.

Det smarte ved NextLove er, at siden tilbyder et matchsystem. Systemet er videnskabeligt baseret på forskning om personlighedsfaktorer, der spiller ind i skabelsen af et holdbart og harmonisk parforhold. Det er ret relevant i forhold til, at du nok tidligere har været i et eller flere forhold, som ikke har vist sig at holde på den lange bane.

Systemet sender dig løbende matches, som det vurderer, har potentiale til at blive til noget godt. Er det ikke smart? Om ikke andet øger det i hvert fald chancen for at finde kærligheden blandt de mange.

Kan man få en gratis profil hos Nextlove.dk?

Som hos mange andre online datingsider er det hos Nextlove.dk muligt at oprette en gratis profil og blive gratis medlem. Men hvis man som bruger vælger at oprette sig med en gratis profil, giver det nogle meget begrænsede funktioner. Det er for eksempel ikke muligt at chatte online, hvilket lidt er essensen af at date online.

Men der er også en anden mulighed, da du kan oprette dig med en Premium-profil, som så selvfølgelig giver dig nogle udvidede muligheder såsom:

  • Online chat
  • Mulighed for at sende virtuelle gaver
  • Du kan deltage i matching-spillet
  • Du kan læse og skrive private beskeder
  • Du kan se, hvem der har dig som favorit
  • Du kan se, hvem der har besøgt din profil

Der er derfor meget stor forskel på, hvilke muligheder der er med en gratis eller betalingsprofil, som du naturligvis skal gøre op med dig selv, om det er det værd, inden du opretter dig.

Hvordan opretter man en profil?

Det gode ved Nextlove.dk er, at det er forholdsvist nemt at oprette en profil.

Det gør du i følgende trin:

  1. Det første du skal gøre, er at udfylde en række grundlæggende spørgsmål om dig selv. Det er alt lige fra udseende, job, indkomst, køn med mere.
  2. Når du har udfyldt spørgsmålene, skal du uploade et profilbillede. Husk at finde et, der ligner dig (og du må også gerne smile på det).
  3. Tilbage er der bare at klikke på ”opret profil”, og så er du godt i gang med datinglivet!

Det er derfor meget nemt at oprette en profil på Nextlove.dk. Hvis du er hurtig, tager det ikke meget mere end et par minutter. Det er selvfølgelig en fordel efterfølgende at bruge god tid på at lave en god profiltekst og at tjekke potentielle partneres profiler ud. Du kan altid ændre i profilteksten eller dit billede, hvis du finder ud af, at der skal lidt mere krydderi til for at lokke en sød mand eller kvinde til. Det er meget nemt og kan også klares på et øjeblik indimellem de mange chats, du forhåbentligt kommer til at have.

Hvordan er anmeldelserne på Trustpilot?

Lige så normalt som det er at date online, lige så populært og normalt er det blevet at tjekke Trustpilot, inden man køber noget fra et nyt sted. Det gælder naturligvis også inden for online dating, som mange både nuværende og eksisterende brugere har benyttet sig af til at skrive en anmeldelse.

Her er der dog ikke meget godt at komme efter for Nextlove.dk, da mange brugere skriver, at de oplever det som useriøst med mange falske og østeuropæiske profiler. De kritiseres desuden også for, at det kan være svært at framelde sig.

Når det så er sagt, har mange også tendens til kun at give en anmeldelse, når der er noget, de er utilfredse med. Det behøver derfor ikke være din opfattelse eller oplevelse af siden, når du opretter dig – den kan sagtens være helt modsat til trods for anmeldelserne.

Et godt råd er altid at starte med at oprette en gratis profil for at se, om der er nogle muligheder i det. Hvis du finder ud af, at det er et godt datingsite med gode muligheder for at finde kærligheden, kan du i en periode prøve at kaste dig ud i at have en premium-profil.

Var NextLove ikke noget for dig - så vil en af nedenstående måske...

Find en kæreste hos datingsiden Senior.dk

Høj Trustpilot bedømmelse!

 69 kr./mdr.
Plusprofil
 119.000
Medlemmer
 Ja
Gratis Profil
 50 år+
Målgruppe
Find en kæreste hos datingsiden Victoria Milan

Høj Trustpilot bedømmelse!

 199 kr./mdr.
Plusprofil
 254.000
Medlemmer
 Ja
Gratis Profil
 18 år+
Målgruppe
Find en kæreste hos datingsiden Match.com

Høj Trustpilot bedømmelse!

 79 kr./mdr.
Plusprofil
 300.000
Medlemmer
 Ja
Gratis Profil
 18 år+
Målgruppe
Reklameinformation