Match.com

Find en kæreste hos datingsiden Match.com

Høj Trustpilot bedømmelse!

 79 kr./mdr.
Plusprofil
 300.000
Medlemmer
 Ja
Gratis profil
 18 år+
Målgruppe

Om Match.com:


Match.com

Det hele starter med et klik”. Har du hørt den sætning før? Det har du med al sandsynlighed, da Match.com har været gode til at profilere sig selv med dette tag-line, som om noget har bidt sig fast i langt de flestes bevidsthed.

Hvis du leder efter kærligheden og gerne vil prøve at se, om ikke du kan være heldig at finde den online, er Match.com et oplagt valg. Som et af de største og mest kendte dating sider i Danmark, er der nemlig god chance for, at du finder den eneste ene blandt de mange.

Det er en ret veletableret side, som har eksisteret siden 2002. Den er stor og har fortsat stor tilgang af nye medlemmer hver dag. Hvis du derfor kan finde modet frem til at oprette en profil, er datingsiden her et godt sted at starte.

Hvorfor oprette en profil hos Match.com?

Online dating er populært som aldrig før, hvilket betyder at der er et væld af datingsider at vælge imellem efterhånden. Så hvorfor lige vælge Match.com? Hvis du gerne vil sortere i datingsider, er det en god ide at kigge på, hvilke fordele der er.

Her har vi fundet ud af, at:

Det er en visuelt flot datingside

Match.com er på mange måder en virkelig lækker og pæn datingside, som med sit flotte og visuelle design skiller sig ud fra mange af de andre datingsider, der findes. Siden er bygget flot og overskueligt op, og det skinner tydeligt igennem, at der er nogle dygtige grafikere tilknyttet. Hvis et flot design tiltrækker dig i forhold til et datingsite, er det i hvert fald en grund til, hvorfor du skal oprette dig.

Der er adgang til kontaktannoncer

Noget man ikke ser ved mange andre datingsider er, at der på Match.com er en feature, som giver brugere adgang til kontaktannoncer udover dem, der er fra Danmark. Det betyder, at man som bruger kan få kontakt med mere end 60 millioner singler fra hele verden. Der er derfor mulighed for at finde kærligheden uden for landets grænser!

Det er bare et lille udsnit af de ting, der skiller sig lidt ud og som gør datinglivet online lidt sjovere. Tjek det evt. ud på egen hånd og se, om det er noget, der tiltaler dig.

Hvem henvender datingsiden sig til?

Match.com er en datingside, som ikke henvender sig til en specifik målgruppe. Det betyder, at du både som ung eller moden kvinde eller mand kan oprette dig på datingsiden.

Det der dog er lidt anderledes end andre store datingsider som dating.dk for eksempel er, at match.com er meget velegnet til dem, der gerne vil finde kærligheden ud over den danske grænse. Med det sagt er der naturligvis også mange danske singler hos datingsiden – så du behøver ikke drømme om at finde kærligheden et andet sted end Danmark for at kunne oprette dig hos Match.com.

Datingsiden er måske ikke så velegnet, hvis du er ældre end 50, da langt de fleste medlemmer er mellem 20 og 30 år gamle. Det begrænser selvfølgelig mulighederne for den mere modne målgruppe. Men man skal selvfølgelig aldrig sige aldrig, da der altid vil være nogen, som er i samme målgruppe som dig, eller som har samme interesser som dig – så kan alder være ligegyldigt.

Kan man oprette en gratis profil?

Det hurtige og nemme svar er, ja! Som langt de fleste datingsider er det muligt at oprette en gratis profil hos Match.com, så du som ny bruger har mulighed for at tjekke universet ud først. Det er en meget rar mulighed, hvis du tjekker flere datingsider ud, inden du tager en endelig beslutning.

Som noget helt andet – og gratis – tilbyder de også et gratis spørgeskema, som du kan udfylde, når du tilmelder dig. Det er en god ide at bruge lidt tid på, da den bliver brugt til at gøre udfyldelsen af din profil mere enkel og effektiv.

Når du opretter dig med en gratis profil, har du selvfølgelig lidt begrænsede muligheder. Dog kan du se andres profiler gratis og chatte med dem.

Du har selvfølgelig også mulighed for at oprette et abonnement, hvor du:

  • Kan tage kontakt med andre via chat og mail
  • Kan se modtagne flirter og besøg
  • Kan surfe uden reklamer

Hvad der er bedst i forhold til din søgen efter kærlighed er op til dig. Start gerne med en gratis profil for at finde ud af, om datingsiden er noget for dig, og om den giver dig lyst til at bruge penge for at øge chancerne for et match yderligere.

Hvordan er anmeldelserne på Trustpilot?

Hvis du har det bedst med at tjekke anmeldelser ud, inden du opretter dig hos en datingside, er det oplagt at gøre hos Trustpilot. Her er der hele tiden nye brugere, der skriver en anmeldelse af, hvordan deres oplevelse af sitet har været.

Desværre er anmeldelserne ikke så gode på trustpilot. Men efter at have gennemgået mange af anmeldelserne, kan vi se, at mange af dem går på dobbelt betaling.

Der er f.eks. en, der skriver:

”I har trukket mig dobbelt 474 kroner. Jeg vil gerne benytte min fortrydelsesret. Jeg vil have mine penge retur”.

Denne type af anmeldelser er der flere af, hvilket tyder på, at det er en fejl, der af og til sker i systemet. Det er dog bare at gøre kundeservice opmærksom på det, hvis det skulle ske. Så får du pengene igen.

Typisk for anmeldelser af datingsider er, at der er flere negative anmeldelser end positive, da brugerne selvfølgelig har høje forhåbninger til at finde kærligheden. Derfor er de også mere tilbøjelige til at skrive en negativ anmeldelse, hvis noget går galt, eller de ikke er heldige at finde kærligheden. Du skal derfor endelig ikke lade dig skræmme af, at der er overvejende dårlige anmeldelser, da det ikke nødvendigvis viser hele sandheden.

Det kan i hvert fald ikke gå helt galt ved at prøve at oprette dig som gratis medlem, da det værste, der kan ske er, at du ikke finder kærligheden.

Rigtig god jagt efter den eneste ene!

Var Match.com ikke noget for dig - så vil en af nedenstående måske...

Find en kæreste hos datingsiden Victoria Milan

Høj Trustpilot bedømmelse!

 199 kr./mdr.
Plusprofil
 254.000
Medlemmer
 Ja
Gratis Profil
 18 år+
Målgruppe
Find en kæreste hos datingsiden Senior.dk

Høj Trustpilot bedømmelse!

 69 kr./mdr.
Plusprofil
 119.000
Medlemmer
 Ja
Gratis Profil
 50 år+
Målgruppe
Find en kæreste hos datingsiden Match.com

Høj Trustpilot bedømmelse!

 79 kr./mdr.
Plusprofil
 300.000
Medlemmer
 Ja
Gratis Profil
 18 år+
Målgruppe
Reklameinformation