Ny undersøgelse afslører de mest eftertragtede stjernetegn for singler

w, tags: undersøgelse de mest eftertragtede - plus.unsplash.com

En nylig undersøgelse fra den albanske dating-app Dua afslørede stjernetegnene med den højeste ønskværdighed blandt singler. Resultaterne indikerer, at jomfrukvinder er de mest eftertragtede tegn. For mænd rangerede Jomfruen, Vægten og Skorpionen fremtrædende med hensyn til ønskelighed.

I lighed med typiske datingplatforme fører gensidige “likes” til et “match” i Dua. Statistikken viste, at Jomfruen førte kamptællingen med 8,91 procent. Skytten var tæt bagud med 8,89 procent. Vægten sikrede sig tredjepladsen med 8,75 pct.

I den anden ende af spektret står Fiskene over for skuffelse, da de bliver døbt det mindst ønskværdige tegn og modtager færrest likes på appen. Alligevel afslører Duas data også, at Fiskene er et meget ønsket tegn for aldersgruppen 45-54.

Undersøgelsen analyserede profiler, rygevaner, ønskværdighedsmålinger og kompatibilitet baseret på stjernetegn fra over 500.000 brugere.

Dua identificerede også flere gode kampe baseret på stjernetegn. Data udnævnte et Scorpio- og Cancer-partnerskab til det “ultimate” match, med en “powerprocent” på 10,60 procent. Omvendt viste Skytten og Tyren sig som den mindst kompatible duo og scorede kun 6,25 procent i kompatibilitet.

Navnlig afslørede rapporten, at Libra-kvinder skilte sig ud som de kræsneste datere, da de slettede mere end halvdelen af deres kampe. I mellemtiden er mænd fra Fiskene mere selektive end andre og sletter 49,51 procent af deres kampe.

På den anden side hævdede Vædderkvinder titlen som de mest snakkesalige brugere, da de sendte flest beskeder i appen. Mandlige skorpioner demonstrerede også bemærkelsesværdige samtaleevner med det modsatte køn.

Dua-dataforskeren Monika Bunjaku udtrykte sin fascination af tilpasningen mellem brugerinteraktioner, præferencer og astrologi. Hun fremhævede, at undersøgelsen berigede forståelsen af brugeradfærd.

Hvert stjernetegn nærmer sig dating forskelligt

Mens Duas dataundersøgelse kalder visse stjernetegn “kompatible”, sagde astrolog Lisa Stardust, at stive kompatibilitetsregler ikke er den ultimative afgørende faktor for succesfulde forhold. Ethvert par kan trives med tilstrækkelig indsats. Hun sagde endda, at de forhindringer, der præsenteres af specifikke stjernetegns-parringer, kan skabe dybere forbindelser.

Efter at have interageret med mennesker på tværs af stjernetegn, anerkendte Stardust mangfoldigheden i hvert tegns tilgang til kærlighed og dating. Vædderen legemliggør en hvirvelvindsromance. Dette skilt søger aktivt efter spænding og den konstante jagt på nye eventyr. På den anden side kræver dating en Fisk, at man omfavner ens følelsesmæssige side, da dette vandtegn værdsætter følelsesmæssig forbindelse.

Stardust understreger også, at dating-dynamikken rækker ud over solens tegn. Venus’ tegn styrer, hvordan individer udtrykker og forventer kærlighed, mens Mars påvirker holdninger til sex og aggression.

Kommunikation falder ind under Merkurs domæne, mens Månen styrer introspektion og selvopfattelse. Inden for disse indviklede sfærer genkender astrologien det nuancerede samspil, der former romantiske forhold.

Ifølge Stardust ser Aries dating som en legende konkurrence på grund af deres lyst til eventyr. Taurus værdsætter sensualitet og afslapning, og de søger et overbærende og trøstende forhold. Tvillingerne udøser deres hengivenhed gennem kontinuerlig kommunikation, mens Kræfterne omfavner en langsomt brændende romantik med rod i tillid.

Løver har brug for opmærksomhed og påskønnelse, og de bliver metaforisk rampelyset i deres forhold. Jomfruer higer efter intellektuel stimulation og meningsfulde samtaler. Vægtene søger balance og æstetisk kompatibilitet. De har en tendens til at tråde forhold omhyggeligt. Skorpioner udviser selektivitet og loyalitet og understreger ærlighed for dybere bånd.

Skytten prioriterer sjov og nyhed, men viser alligevel en afsky for drama. Stenbukken længes efter langsigtede forpligtelser med en udvalgt partner. Vandmanden evaluerer kompatibilitet inden for deres sociale kreds og værdsætter tid sammen. Endelig er Fiskene afhængige af intuition og forbindelse, og understreger følelsesmæssig resonans frem for egenskaber.