Ny TikTok-trend: ‘Barbie’-film bliver den ultimative datingtest for mænd

Video, tags: ny - Youtube

En ny TikTok-trend former datingdynamikken, da mænd står over for Barbie-filmtesten for at bevise kompatibilitet med deres nuværende partnere.

En video postet af brugeren @swagaliciousvr0 foreslår, at det nu er en forholdsvurdering at tage en kæreste med for at se filmen. Med over 3,9 millioner visninger og over 7.000 kommentarer i skrivende stund er videoen gået viralt og udløst diskussioner på sociale medier.

TikTok-brugeren er overbevist om, at en mands svar på Barbie fungerer som en sigende indikator for hans potentiale som en “god langsigtet partner.” I klippet beder de seerne om at dele deres partneres reaktioner, når de inviteres til at se filmen sammen. Partnernes indsigt i begivenhederne, der udspiller sig i filmen, bliver også spurgt.

Derudover beder @swagaliciousvr0 seerne om at vurdere deres partners meninger om karaktererne Allan (Michael Cera) og Ken (Ryan Gosling). TikTok-brugeren spørger også om partnernes vilje til at deltage i en “intellektuel samtale om budskabet”, som filmen formidler bagefter.

På samme måde er filmen også blevet en lakmusprøve for kvinder i Kina for at måle deres partners syn på feminisme og patriarkat. Filmens diskussion på sociale medieplatforme som Xiaohongshu har fået kvinder til at dele deres datingoplevelser.

Ifølge en Xiaohongshu-bruger, hvis en mand viser had til Barbie og kritiserer kvindelige instruktører efter at have set filmen, kan han blive betragtet som “nærlig” og en “giftig chauvinist”. På den anden side, hvis en mand forstår i det mindste nogle af filmens temaer, bliver han opfattet som en fyr med “normale værdier og stabile følelser.”

Filmen med Margot Robbie som Barbie og blev instrueret af Greta Gerwig, kendt for sit arbejde på film som “Little Woman” og “Lady Bird”.

Barbie kom i globale biografer den 21. juli sammen med den længe ventede Christopher Nolan-film “Oppenheimer”. Alligevel opnåede Barbie den største åbningsweekend ved det amerikanske billetkontor i år og satte en bemærkelsesværdig rekord på 162 millioner dollars.

Folk deler deres partners reaktioner

Efter indlægget sluttede tusindvis af TikTokers sig aktivt til kommentarsektionen for at dele deres partners reaktioner på “Barbie”.

I en kommentar, der har fået over 21.600 likes, udtrykte en bruger, at deres partner gav Barbie en perfekt 10/10-bedømmelse. Brugerens partner satte pris på dens udforskning af kønsrelaterede problemer.

En anden højt vurderet kommentar delte oplevelsen af en bruger, hvis kæreste oprindeligt valgte at se Barbie i stedet for Oppenheimer på trods af hans interesse for sidstnævnte. Brugeren afslørede, at hun og hendes partner fældede tårer ved Gerwig-filmens konklusion.

En anden bruger bemærkede, at deres partner straks gik med til at se Barbie, betalte for billetterne og snacks fuldt ud og afsluttede med at sige: “Dette er en film, du tager din kæreste med til.”

En anden TikToker delte, at deres partner ønskede at se Barbie, da de troede, det ville bringe glæde til deres “indre barn”.

Det lykkedes dog ikke alles partnere at bestå “testen”. Nogle brugere, hvis partnere ikke delte den samme entusiasme for filmen, efterlod kommentarer og delte oplevelsen.

En oprørt bruger sagde, at hun håbede, at hendes mand ville forstå filmen. Alligevel fik han “et susende anfald”. “Det får mig til at stille spørgsmålstegn ved alt,” skrev hun. I mellemtiden nævnte en anden bruger at tage deres partner med for at se filmen. Desværre faldt deres partner i søvn og begyndte at snorke.

Nicole Hoefler, en TikToker fra Tyskland, opfandt udtrykket “Barbie-test” for at henvise til fænomenet. Hun beskriver det som et væsentligt spørgsmål på første dates eller datingprofiler, “Hvad er dine tanker om Barbie-filmen?”

Ifølge Hoefler kunne et negativt svar eller modvilje mod at diskutere filmen betragtes som et rødt flag.