Ny datingterm kaldet ‘beige flag’ går viralt på TikTok

w, tags: flag på - images.unsplash.com

Når det kommer til at navigere i nutidens datinglandskab, er det ikke ualmindeligt at støde på udtryk som røde flag og grønne flag. Omvendt tjener disse velkendte begreber som advarselssignaler og positive indikatorer for potentiel relationsdynamik.

Rødt flag er et udtryk, der bruges til at vise potentielle problemer fra partneres adfærd. Det tjener som en påmindelse om at være forsigtig og opmærksom for at beskytte hver persons følelsesmæssige velvære.

På den anden side beskriver grønt flag det modsatte træk, ofte brugt til mennesker med gode holdninger, hvilket kunne blive et perfekt tegn for forholdet. Folk mærket som grønne flag har tendens til at have gode følelsesmæssige regler, hvilket resulterer i åben kommunikation, respekt, kompatibilitet og positiv forbindelse.

Ved siden af disse velkendte flag er der for nylig opstået et andet udtryk kaldet “beige flag”. Det stammer fra TikTok, netop fra en konto, der delte en video om mulige matches med beige flag-træk. Udtrykket har fængslet sociale mediebrugere siden da og udløst diskussioner om dets betydning inden for dating, da det introducerer et andet perspektiv fra røde og grønne flag på forhold.

Det beige flag er en betegnelse for hver persons skæve adfærd i datingverdenen. Ifølge brugeren, der først kastede lys over udtrykket, refererer det beige flag til dem, der refererer til mainstream-kulturer eller komedier på deres datingprofil for at finde et muligt match. Hun gav derefter et eksempel på en beige flagmand, der skriver ‘The Office’-reference på deres profil, såsom ‘Just Jim looking for my Pam’.

Selvom beskrivelsen er gyldig og ikke skader nogen, der søger efter et match, opfattes det som et uinteressant og endda mærkeligt træk, der skal gives til partnerne. Derfor strækker definitionen af det beige flag sig til de mærkelige og nogle gange kedelige egenskaber, som nogen har en tendens til at gøre ved dating.

I modsætning til røde flag, ville folk med beige flag ikke nødvendigvis bringe alvorlige gener, men de kan udløse nogle mærkværdigheder og kan midlertidigt skabe en forvirrende stemning i forholdet.

Beige flag på folks partnere

Ifølge TikTok-brugere har de fleste mennesker deres eget beige flag. Mange af dem talte om deres partneres beige flag, efter at denne periode blev en trend på applikationen. En person nævnte, at hendes kærestes beige flag ikke er god til at holde overraskelser og altid fejler, når hun vil udføre det.

En anden bruger bemærkede, at hendes kæreste har en tendens til at “miave” og forventer, at hun gør det samme. Hvis hun ikke gør det, vil han surmule. Hun opfattede det som en mærkelig adfærd, der kunne klassificeres som hans beige flag.

En indholdsskaber stødte også på en lignende situation, hvor hendes kærestes beige flag kommunikerer med uklare lyde og bevægelser i stedet for egentlige ord. Denne egenskab frustrerer hende nogle gange.

En 18-årig TikTok-bruger, Nick Speer, understregede det beige flag som noget, han ikke havde noget imod efter at have stået over for det.

“Det er bare noget, der får dig til at tænke et par sekunder og sige ‘hmm, det er mærkeligt’, og så går du videre,” sagde han.

Speer forklarede derefter, at hans kærestes beige flag omfatter at gøre sig selv mere komfortabel i enhver situation. Så for ham sidder et beige flag mellem røde og grønne flag.

Ideen om et beige flag inden for dating er fængslende, da det kan omfatte en bred vifte af personlige præferencer og individuelle datingforventninger. Ikke desto mindre bringer dette friske koncept et glimt af håb ved at gøre det muligt for offentligheden at se folk åbenlyst diskutere deres partneres mindre særheder.