Match lancerer ‘Even’ — en dating-app til enlige forældre

w, tags: match en til enlige - images.unsplash.com

Skaberne af onlinedatingtjenesten Match har lanceret en ny datingapplikation kaldet “Even” for enlige forældre. Det er gratis at få adgang til og tilbyder brugerne en lang række fordele inden for dating.

De besluttede at oprette appen baseret på bekymringer om de begrænsede datingmuligheder for enlige forældre, der søger dates. Mange mennesker på dating-applikationer har også en tendens til at undgå at forbinde med dem på grund af deres forældreansvar.

Omkring 57 procent af tre millioner enlige forældre på dating-apps er blevet spøget af deres virtuelle par. Folk dømmer dem også for at lave virtuel dating.

For at hjælpe enlige forældre med at finde datoer giver Even dem op til 100 profiler, som singlerne kan se dagligt. Det har også et abonnementstilbud kaldet ‘Endnu mere’, der giver brugerne mulighed for at se ubegrænsede profiler og opdage, hvem der har kunne lide deres.

Datingudfordringer for enlige forældre

Evens skabere hævder, at det er uretfærdigt at fælde dom over enlige forældre for at søge romantiske forbindelser, da det opfylder deres grundlæggende behov for kammeratskab. Talsmand Marion Graff bemærkede de mange kampe, som enlige forældre står over for, når det kommer til dating.

“Vi forstår, at enlige forældre har meget at jonglere med. Ind imellem arbejde, børn, familie og venner kan det være svært at få plads til dating, men det er ikke for manglende forsøg,” sagde Graff.

Han forklarede derefter, at deres nyligt lancerede dating-app ville slette bekymringen for at blive dømt, så forældre nemt kunne udtrykke sig.

“Det er derfor, vi har lanceret Even – en app, hvor enlige forældre kan chatte frit, sikkert og sikkert. “Der er ikke længere angst for, hvordan eller hvornår man fortæller nogen, at man har børn. Giver endda et rum, hvor du virkelig kan være dig selv og prioritere dine egne behov,” sagde Graff.

Graff fremhævede, at disse initiativer er designet til at indgyde tillid hos enlige forældre og opmuntre dem til at vove sig ind i datingscenen igen.

“Jeg har selv brugt mange år som enlig forælder og har brugt den erfaring til at skabe denne app, så enlige forældre nyder at date igen,” sagde Graff.

Enlige forældre har nu friheden til at opdage og vælge kompatible datoer, som fuldt ud forstår og respekterer deres rolle som enlige mødre eller fædre. De kan udforske potentielle matcher med ligesindede personer uden frygt for at blive spøget eller uretfærdigt dømt.

En af de problemer, som enlige forældre konstant står over for, er tidsstyring. Mange af dem indrømmer, at de ikke har fleksibel tid som andre mennesker på grund af deres behov for at passe deres børn.

Mange enlige forældre kæmper med at være ærlige om deres personlige forhold, når de skal på dates. De står ofte over for usikkerhed, når det kommer til at bestemme det passende tidspunkt for at afsløre deres situation, og nogle indrømmer, at de er bekymrede over, hvordan deres dates vil reagere negativt.

I tråd med det nævnte problem gav en enlig forælder ved navn Shrelle Folkes sin vidnesbyrd om samme vanskelighed ved at date som en enlig mor.

“En stor ting er at finde ud af, hvornår det er det rigtige tidspunkt at afsløre din enlige mors status,” sagde Folkes.

Cirka 13 procent af enlige forældre står over for en lignende udfordring som Folkes, mens yderligere 10 procent udtrykker frygt for at afsløre deres status som enlige forældre til deres dates.

Dating-apps sigter mod at løse disse problemer ved at samle personer med de samme omstændigheder. Platforme som Even giver et støttende miljø, hvor enlige forældre kan forudse større komfort, når de interagerer med deres dates.