Imponer med den perfekte date

den perfekte date

VIl du gerne imponere din date, feje tæppet væk under hende/ham og sætte en masse goodwill point på kontøn, så er det med og læse med videre.

Vi kan ikke give dig opskriften på den perfekte date, da det handler om, hvad din partner er til, men vi kan give nogle gode råd til, hvad man skal overveje, for og afholde den perfekte date.

Men husk, den perfekte date er ikke en første date ting, da daten bliver langt bedre, hvis du kan skræddersy den til netop hans/hendes behov, ønsker og interesser.

Hvor

Lokationen er en vigtig detalje for den perfekte date, måske skal I flyve i luftballon først og ud og spise på Michelin restaurant om aftenen.

Eller måske skal I ud og opleve et sted, der har betydning for din partner.

Husk det er let og købe sig til oplevelser, og disse kan vække glæde – men intet rører en person, som noget personligt – f.eks. hvis du kan arrangere en rundvisning i hans/hendes barndomshjem eller lignende, som har en sentimental værdi for din date.

Hvornår

Timing, timing og timing! Den perfekte date skal ikke kunne spoleres af nødopkald i sidste øjeblik, eller overarbejde – for så er alle dine kræfter, der er brugt på og planlægge den perfekte date, pludseligt spildte. Så arranger det på en dag, hvor du ved din partner har fri – eller snak med hans/hendes chef og spørg om fri på din dates vejene.

Igen som ovenstaænde råd om og afholde daten på en sentimental location, kan dagen du afholder den på også være sentimental – er det jeres årsdag? Hans/hendes fødselsdag? Du ved nok bedst selv, hvilken dag din partner helst vil overraskes, for det betyder mest muligt.

Hvordan

VIl du gøre daten langt ud over det sædvanlige og dit budget, kan man jo altid overveje og optage et kviklån, for og få det hele til og spille.
Det er ikke sikkert, din bankrådgiver synes det er en god ide og bruge flere penge end man har på en date – men hvis du føler det er det rigtige, er der ingen der kan stoppe dig.

Dog råder vi dig ikke til og optage et lån for og imponere en anden person, da du risikere, at personen kun gider dig for pengene, og er det lånte penge du imponerer for, så bliver det straks et kritisk forhold, der bliver bygget op.

Men ellers er det bedste råd vi kan give planlægning, planlægning,planlægning. Jo mere du har taget højde for i din planlægning, jo mindre kan gå galt – skal I ud og gå en lang tur, sørg for og have en paraply ved hånden, hvis nu uheldet skulle være ude og det begynder og regne.

Opsumering

Basalt set handle den perfekte date blot om 2 ting: sentimentalitet og overraskelse – kan du mestre disse to oplevelser/følelser på en og samme tid, så har du opskriften paa den perfekte date.