Hvad skal du servere for din date?

hvad skal du servere for din date

Det er ofte svært og finde ud af, hvad man skal servere for sine dates. Skal man invitere dem ud? Skal man selv kokkerere derhjemme?
Overvejelserne er mange for, hvordan man bedst muligt imponerer sin date.

Vi kommer her ind på nogle retter du kan lave selv, nogle lettere end andre.

Hvad spiser din date?

Inden du går igang med den store shoppetur til madlavningen, bør du nu om dage nok tjekke med din date om personen er veganer/vegetar, da du vil tabe mange point ved og invitere en sådan hjem til steak.

Er daten veganer/vegetar og det er du måske ikke, kan det være svært at komme op med noget inspirerende mad, hvorfor vi let kan anbefale en måltidskasse fra Simple Feast, her kommer alle ingredienserne leveret lige til døren, så du behøves ikke engang og gå i supermarkedet. Samtidig leverer Simple Feast en udførlig opskrift med til hver ret i kassen, så du ikke skal gå fortvivlet igennem din måltidskasse.

Kan man servere noget simpelt til sin date?

Det er absolut du kan servere noget simpelt. Du ønsker måske ikke og anrette en stor middag, da man ofte bliver lidt forstoppet, hvis man får for meget og spise, og så falder man mere hen end man kommer i det romantiske hjørne.

Så vores anbefaling er altid og lav en overkommelig ret, der ikke fylder for meget i maven – men samtidig imponere din date.

Kulinarisk eller som mor lavede den?

Om du skal servere italiensk, fransk eller god gammeldags dansk mad, skal du finde ud af med dig selv. Hvad vil du føle dig tilpas med og lave uden og blive nervøs for, hvordan det nu smager?

Samtidig kan det være en ret der siger noget om dig, f.eks. har du italienske aner, vil en pastaret jo let åbne op for at I kunne tale om dette emne.
Men retten viser også noget om dig, da du næppe serverer noget du ikke kan lide for en evt date.

Du kunne også lave din livret og så diskutere om, hvilken holdning til retten din date har – og om det er en ret han/hunk an spise ofte.