Hvad betyder Stashing?

Stashing

“Stashing” er et datingbegreb, der beskriver adfærden, hvor en person holder sin partner skjult for venner, familie og sociale kredse. Den stashede partner er ikke inkluderet i personens liv offentligt, og deres eksistens holdes hemmelig eller holdes væk fra den nære kreds af mennesker omkring personen.

Når en person “stasher”, undgår de at introducere deres partner for deres venner, familie eller kolleger. De deltager ikke i sociale arrangementer som et par, og der er ingen synlig bekræftelse af forholdet på sociale medier eller andre offentlige platforme.

Stashing kan være skadeligt og følelsesmæssigt belastende for den partner, der bliver stashed. Det sender budskabet om, at personen ikke er villig til at offentligt anerkende og engagere sig i forholdet, hvilket kan skabe usikkerhed, tvivl og følelse af afvisning.

Motiverne bag stashing kan variere. Nogle personer kan stashe deres partner, fordi de ikke er sikre på forholdets levedygtighed eller ønsker at holde deres muligheder åbne. Andre kan stashe deres partner på grund af frygt for forpligtelse eller sociale pres.

Det er vigtigt at have åben kommunikation med ens partner om forventninger, behov og ønsker i forholdet. Hvis man føler sig stashed, er det vigtigt at diskutere bekymringerne og følelserne med partneren og finde ud af, hvorfor stashing opstår og om der kan findes en løsning, der føles mere respektfuld og inkluderende.