Hvad betyder Ghosting?

Ghosting

Ghosting refererer til handlingen, hvor en person pludselig og uden forklaring stopper med at svare på beskeder, telefonopkald eller på anden måde kontakter en anden person, som de tidligere har haft kontakt med. Det kan forekomme i forskellige sammenhænge, herunder dating, venskaber eller endda arbejdsrelationer.

Når en person ghoster en anden, efterlader de den anden person uden nogen form for afklaring eller forståelse for, hvorfor kommunikationen er blevet afbrudt. Det kan være ekstremt frustrerende og følelsesmæssigt belastende for den person, der bliver ghostet, da de ofte ikke har nogen anelse om, hvad der skete eller hvorfor den anden person pludselig er forsvundet.

Ghosting kan ske af forskellige grunde, herunder manglende interesse, manglende modenhed til at håndtere konfrontation, frygt for at såre den anden person eller simpelthen mangel på respekt og kommunikationsevner. Det er vigtigt at nævne, at ghosting ikke er en sund eller hensigtsmæssig måde at afslutte forhold på, og det er vigtigt at kommunikere ærligt og respektfuldt med andre, selv når man ønsker at afslutte et forhold eller en forbindelse.