Hvad betyder benching?

benching

Benching i datingterminologi henviser til situationen, hvor en person holder en potentiel partner “på bænken”. Det betyder, at de opretholder en vis form for kontakt eller interaktion, men uden at engagere sig fuldt ud i et seriøst forhold.

Når nogen bencher en person, er de typisk ikke helt klar til at forpligte sig til et eksklusivt forhold, men de ønsker stadig at opretholde en vis grad af kommunikation og interesse for at holde muligheden åben. De kan holde kontakten minimal eller flirte sporadisk, men undgår at tage skridt til at udvikle et dybere og mere seriøst forhold.

Benching kan være frustrerende for den person, der bliver benchet, da de kan have håb om, at forholdet vil udvikle sig til noget mere meningsfuldt. Det kan også føre til usikkerhed og forvirring, da den benchede person ikke har klarhed over, hvor de står i den anden persons liv eller hvilke intentioner den anden person har.

Det er vigtigt at bemærke, at benching ikke er en gennemskuelig eller ærlig tilgang til dating, da det kan såre og manipulere følelserne hos den person, der er involveret. Kommunikation og ærlighed er vigtige for at undgå at benche nogen og for at opretholde sunde og respektfulde forhold.