Eksperter afslører, at “mentionitis”-vaner hos par kan føre til brud

w, tags: kan til - images.unsplash.com

En ny datingvane kaldet “mentionitis” kan føre til brud, da det indikerer en potentiel romantisk forbindelse, når en person ofte nævner en anden. Selvom den er uskadelig i diskussioner, kan denne vane udløse venlige følelser, der kan udvikle sig til et romantisk bånd.

Mentionitis refererer til en vane, når folk gentagne gange nævner nogen uden for deres forhold i samtaler med partnere. Ifølge eksperter kan denne vane føre til en potentiel adskillelse under visse forhold.

For at forhindre brud i at ske, sagde vicepræsident for Dating.com og datingekspert Maria Sullivan, at par skal være opmærksomme på deres betydningsfulde andres følelser, når de taler om en anden.

“At erkende sværhedsgraden af mentionitis, og om der er stærke følelser af følelsesmæssig og fysisk tiltrækning bag det, er vigtigt for at afgøre, om det er problematisk for dit forhold,” sagde Sullivan.

“Du kan stoppe enhver frustration omkring problemet ved at tage fat på dine bekymringer tidligt, efter at du har bemærket, at din kæreste har nævnt den samme person et par gange. Hvordan de reagerer kan være meget sigende.”

Sullivan bemærkede derefter, at folk også kunne bemærke, når mentionitis bliver skadelig for relationerne fra deres partners sociale medier. For eksempel kan folk, der er for venlige over for visse udenforstående på sociale medier, angive deres usædvanlige følelser. En anden problematisk mentionitis er ifølge datingeksperten, når folks eksterne relationer påvirker deres partneres prioritering negativt.

Parrets In-House forholdsekspert Moraya Seeger DeGeare gentog Sullivans udtalelse. Hun betragtede kun mentionitis som et problem, når partnerne ikke reagerer på bekymringen eller bringer ubehag i deres forhold.

DeGeare sagde, at folk kunne adressere mentionitis som en advarsel, når det begynder at påvirke forholdet. Det kan for eksempel forekomme, når folk begynder at sammenligne deres partnere med andre. At formidle dette problem sammen vil hjælpe par med at forhindre enhver fejlfortolkning og adskillelse.

“En åben kommunikationslinje er afgørende for ethvert forhold og i sidste ende gør dit forhold stærkere, så hvis du er i tvivl, så sig op,” sagde DeGeare.

Adressering af mentionitis til partnere

Ikke al mentionitis vil føre til et eventuelt brud, og ikke alle par behøver at tage fat på denne vane som et tegn på adskillelse. DeGeare hævdede, at par skal håndtere mentionitis ordentligt. Det første par bør gøre, når de indser denne tendens, er ikke at ignorere det.

At ignorere problemer i forhold er en af hovedfaktorerne for adskillelse. I dette tilfælde kan folk ærgre deres partnere og udenforstående mere, hvis de ikke diskuterer det før. Hvis par ønsker at få deres forhold til at fungere, bør de diskutere, hvordan de løser problemet.

“Vi bør bestræbe os på at være nysgerrige og spørge i romantiske forhold og være opmærksomme på mistillid – det kan udhule et engang sundt forhold,” sagde DeGeare.

En anden vigtig ting er ikke at beskylde partnere for snyd. I forhold er misforståelser tilbøjelige til at ske oftere, når folk anklager deres partnere uden bevis. DeGeare råder par til nøje at overveje sager og deltage i rolige diskussioner.

DeGeare uddybede derefter vigtigheden af at være ærlig med følelser og spørge deres partnere, når folk begynder at føle sig utilpas på grund af mentionitis. Disse træk vil hjælpe par til at løse problemet bedre end blot at drage konklusioner.

Hvis mentionitis fører til sammenligninger mellem partnere og outsidere, understregede Sullivan vigtigheden af selvtillid og at sikre, at partnere kender deres værd i forholdet. Vicepræsidenten foreslog, at praktisering af åben kommunikation for at fremme forståelse kan være en effektiv tilgang til at tackle sådanne problemer.