Den bedste dating side i Danmark

danmarks bedste dating side

Vi har sat os for, at undersøge hvilken dating side der er den bedste i Danmark. Vil vil gennemgå, hvad der gør en dating side til den bedste i landet, og hvad man skal kigge efter, for og finde ud af om det er en god dating side.

Vi kommer omkring en del forskellige sider og apps i denne test, og for og være sikker på vi kommer rundt om alle aspekter i en test, har vi allieret os med test-eksperterne fra BedstTest.dk

Danmarks bedste dating side

Der findes utrolig mange dating sider ude på markedet, men det første vi altid kigger efter er, hvem står bag siden.

Mange af de internationale spillere er kendt for deres chatrobotter og så videre, så vi vægter i denne test højest at siderne er udgivet af et dansk firma.

Du finder utrolig mange niche datingsider rundt omkring, men for og finde de bedste holder vi os til de mere sobre sider, som mere fokuserer på personen og ikke på elskovsakten – som en side som scor.dk gør.

De bedste brede sider må uden tvivl være Dating.dk og Single.dk – de rammer de fleste målgrupper, og du kan kommer sikkert igang uden frygten for og blive stødt.

Men vi skal jo kåre en vinder, hvorfor vores testvinder for bedste dating side til unge er derfor: Dating.dk

De vinder med et mulehår foran Single.dk på de 2 parametre: deres pris er billigere og de har flere medlemmer, så chancen for du finder din eneste ene, vil uden lige være større på Dating.dk

Bedste dating side for seniorer

Er du mere moden, og leder efter en partner på din egen aldersgruppe, så kan du kigge efter de bedste seniordating sider, det lyder noget ældre end det reelt er, for seniordating starter allerede fra 40 år og op efter, du vil oftest her finde ligesindede der har samme livserfaring som dig, og måske står i samme situation med delebørn etc.

Der har været 3 sider der specifikt henvender sig til dette segment og disse er:

Og skal vi vurdere denne kategori som ovenstaænde, skal vi tillægge vægt på pris, medlemmer og ejerforhold, hvorfor vi må kåre Senior.dk, som den bedste dating side for seniorer i Danmark.

Den bedste dating side for unge

Vil du hellere fokusere rent på unge mennesker, så vil vi anbefale dig igen sider som Senior.dk og Dating.dk, og ellers vil et godt supplement hertil være de forskellige dating apps, som tinder, happn etc.